KYBELE ÖDÜLLERİ BU YIL İSTANBUL'DA VERİLECEK

Yaşam 01.06.2016 - 20:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1772+ kez okundu.
 

KYBELE ÖDÜLLERİ BU YIL İSTANBUL'DA VERİLECEK

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın onur ödülünü alacağı tören, 11 Haziran’da İstanbul Maltepe’de yapılacak.
Türk-Alman Dostluk Federasyonu’nun geleneksel KYBELE DOSTLUK ÖDÜLÜ 2016’ya layık görülenler belli oldu. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın onur ödülünü alacağı tören, 11 Haziran’da İstanbul Maltepe’de yapılacak.  Türk-Alman Dostluk Federasyonu’nun geleneksel KYBELE DOSTLUK ÖDÜLÜ 2016’ya layık görülenler belli oldu. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın onur ödülünü alacağı töreni 11 Haziran’da İstanbul Maltepe’de Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Alman-Türk Dostluk Federasyonu (DTF)  Kybele Dostluk Ödülü 14. töreni, Münih Eski Belediye Başkanı  Christian Ude ve İstanbul/Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın himayelerinde yapılacak.  Bu yılki onur ikinci onur ödülü ise ise Solingen Eski Belediye Başkanı Bernd Passmann’a verilecek. Spor alanındaki ödülü,  Almanya ve Türkiye’de spor alanında yaptığı yatırımlarla örnek olan BEKO firması, Schwabach ve Kemer kardeş kentleri  mükemmel işbirlikleri için Kültür ödülünü alacaklar.  Almanya’da yaşayan göçmenlere yönelik çalışmaları ve dürüst ve açık göçmen politikası nedeniyle   Baden Württemberg  eyaleti eski Uyum Bakanı Bilkay Öney politika alanındaki ödüle layık görüldü. Ekonomi ödülü ise, her iki halk arasındaki örnek çabaları için,  DER Touristik Gruppe Genel Müdürü Sören Hartmann’a verilecek. FOX TV Haberler adına Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e ,  kanalın objektif haberler vermesi nedeniyle bu yılın Medya ödülü verilecek.  İstanbul Alman-Türk Üniversitesi’ni temsilen rektör  Prof. Dr. Ali Aykanat’a, Alman üniversiteleri ile olan projeleri ve partnerlikleri nedeniyle eğitimi ödülü verilecek. Genel Başkan Cihan Sendan, yönetim kurulu üyelerini, Eyalet temsilcilerini, kendilerine bağlı olan Almanya’daki ve Türkiye’deki dernekleri  ve Alman-Türk Federasyonu temsilcilerini verimli ortak çalışmalar için övgüyle söz etti. Sendan, etkinliğe himayelerini esirgemeyen Eski Belediye Başkanı Christian Ude ve Maltepe/İstanbul Belediye Başkanı Ali Kılıç’a ve ayrıca seçici kurul üyelerine de destekleri için teşekkür etti. Ödül töreni, 11 Haziran saat 18.00’den itibaren İstanbul Maltepe’de Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde  yapılacak.  Ahmet İNCEL / MÜNİH
Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın onur ödülünü alacağı tören, 11 Haziran’da İstanbul Maltepe’de yapılacak.

Türk-Alman Dostluk Federasyonu’nun geleneksel KYBELE DOSTLUK ÖDÜLÜ 2016’ya layık görülenler belli oldu. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın onur ödülünü alacağı tören, 11 Haziran’da İstanbul Maltepe’de yapılacak. 

Türk-Alman Dostluk Federasyonu’nun geleneksel KYBELE DOSTLUK ÖDÜLÜ 2016’ya layık görülenler belli oldu. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın onur ödülünü alacağı töreni 11 Haziran’da İstanbul Maltepe’de Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Alman-Türk Dostluk Federasyonu (DTF)  Kybele Dostluk Ödülü 14. töreni, Münih Eski Belediye Başkanı  Christian Ude ve İstanbul/Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın himayelerinde yapılacak. 

Bu yılki onur ikinci onur ödülü ise ise Solingen Eski Belediye Başkanı Bernd Passmann’a verilecek. Spor alanındaki ödülü,  Almanya ve Türkiye’de spor alanında yaptığı yatırımlarla örnek olan BEKO firması, Schwabach ve Kemer kardeş kentleri  mükemmel işbirlikleri için Kültür ödülünü alacaklar.  Almanya’da yaşayan göçmenlere yönelik çalışmaları ve dürüst ve açık göçmen politikası nedeniyle   Baden Württemberg  eyaleti eski Uyum Bakanı Bilkay Öney politika alanındaki ödüle layık görüldü. Ekonomi ödülü ise, her iki halk arasındaki örnek çabaları için,  DER Touristik Gruppe Genel Müdürü Sören Hartmann’a verilecek.

FOX TV Haberler adına Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’e ,  kanalın objektif haberler vermesi nedeniyle bu yılın Medya ödülü verilecek.  İstanbul Alman-Türk Üniversitesi’ni temsilen rektör  Prof. Dr. Ali Aykanat’a, Alman üniversiteleri ile olan projeleri ve partnerlikleri nedeniyle eğitimi ödülü verilecek.

Genel Başkan Cihan Sendan, yönetim kurulu üyelerini, Eyalet temsilcilerini, kendilerine bağlı olan Almanya’daki ve Türkiye’deki dernekleri  ve Alman-Türk Federasyonu temsilcilerini verimli ortak çalışmalar için övgüyle söz etti. Sendan, etkinliğe himayelerini esirgemeyen Eski Belediye Başkanı Christian Ude ve Maltepe/İstanbul Belediye Başkanı Ali Kılıç’a ve ayrıca seçici kurul üyelerine de destekleri için teşekkür etti.

Ödül töreni, 11 Haziran saat 18.00’den itibaren İstanbul Maltepe’de Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde  yapılacak. 

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.