MERKEL'DEN TÜRKLERE SADAKAT ÇAĞRISI

Yaşam 24.08.2016 - 06:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1608+ kez okundu.
 

MERKEL'DEN TÜRKLERE SADAKAT ÇAĞRISI

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türk kökenlilere Almanya’ya sadakat çağrısında bulundu.
Merkel ”Almanya’da uzun süredir yaşayan Türk kökenlilerden beklentimiz, ülkemize yüksek düzeyli bir sadakat oluşturmalarıdir” dedi. Merkel, Ruhr Nachrichten gazetesine yaptığı açıklamada, Alman hükümetinin de Türklerin endişelerini dinlemeye ve anlamaya çalıştığını söylerken “Türkiye’deki politik çatışmaları Almanya’ya taşımayın” dedi. Merkel “Fikir ve gösteri özgürlüğü, Almanya’da yaşayan herkes için geçerlidir, ancak herkes mevcut görüş farklılıklarını barışçıl bir yolla dile getirmeli” diye konuştu. AHMET İNCEL / MÜNİH
Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türk kökenlilere Almanya’ya sadakat çağrısında bulundu.

Merkel ”Almanya’da uzun süredir yaşayan Türk kökenlilerden beklentimiz, ülkemize yüksek düzeyli bir sadakat oluşturmalarıdir” dedi. Merkel, Ruhr Nachrichten gazetesine yaptığı açıklamada, Alman hükümetinin de Türklerin endişelerini dinlemeye ve anlamaya çalıştığını söylerken “Türkiye’deki politik çatışmaları Almanya’ya taşımayın” dedi. Merkel “Fikir ve gösteri özgürlüğü, Almanya’da yaşayan herkes için geçerlidir, ancak herkes mevcut görüş farklılıklarını barışçıl bir yolla dile getirmeli” diye konuştu.

AHMET İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.