MİLLİ GÖRÜŞ SON YÜZ YILIN EN ÖNEMLİ HAREKETİDİR

Siyaset 17.03.2016 - 07:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2328+ kez okundu.
 

MİLLİ GÖRÜŞ SON YÜZ YILIN EN ÖNEMLİ HAREKETİDİR

Saadet partisi Bavyera Temsilciliği’nin Münih’teki toplatısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Malatya milletvekili Yaşar Canbay “Milli Görüş ve bugünkü savunucusu Saadet Partisi dünya Müslümanlarin yön veren bir harekettir” dedi.
Saadet partisi Bavyera Temsilciliği’nin divan toplantısı Münih’te bir spor salonunda yoğun bir partili katılımıyla yapıldı. Toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay ve Münih Bölge Başkanı Mahmut Karaali konuştu. Musa Çetin’in Kuran okumasıyla başlayan toplantıda, açılış konuşmasını Osman Arar yaptı. Daha sonra söz alan eski Malatya milletvekili Yaşar Canbay “Milli Görüşcünün en büyük görevi bütün insanlığın kurtuluşu için çalışmak olmalıdır” derken sözlerine şöyle devam etti: “Katılımcılara üyelere teşkilatlı ve bu şuurda çalışan kardeşlerimize, dava mensuplarına yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun. Unutmayalım ki, Milli Görüş Saadet Partisi dünya Müslümanlarin yön veren bir harekettir” dedi. “MİLLİ GÖRÜŞ SON YÜZ YILIN EN ÖNEMLİ HAREKETİDİR” Günün hatibi olarak toplantıya Türkiye’den gelip katılan Yaşar Canbay ise “Yeryüzünde hak ve adalete dayalı bütün insanlığın saadetini ve selametini isteyen ümmetin umudu olan bu Milli Görüş hareketi Erbakan hocamızın gayretşyle yaklaşık Türkiye de 50 yıldır çığır açtığı bir harekettir. Bu hareket Avrupa’da 40 yıldır vardır. Milli görüş hareketi olmasaydı belli bir nesil buralarda kaybolurdu. Burada ahlak ve maneviyat varsa o millî görüş hareketidir. Bütün insanlığa yön veren ışıktır. Yüzyılın en önemli hareketidir” dedi. Canbay Erbakan hocanın yaptığı ve yapacak olduğu plan ve projelerinin anlattığı konuşmasında “islam alemi son yüzyılda iki şahıs çok önemli dir biri Abdülhamit Han diğeri Erbakan’dır” dedi. GENEL BAŞKANIN MESAJI Yaşar Canbay “Genel başkanımız Mustafa Kamalak tan siz gurbetçi kardeslerimize selam getirdim. Sizlere üç şey söylememi söyledi: 1. Tartışmayın 2. Temiz kelime kullanın 3. Her yere ulaşın, güler yüzlü tatlı sözlü olun ve şu hep soruyu da sorun “Ülkemiz İslam birliği kurup lider mi olsun yoksa uydu mu olsun?”. Soru ve cevap bölümüyle devam eden divan toplantısı katılımcılara sunulan ikramın ardından okunan kuran ile sona erdi . Ahmet İNCEL / MÜNİH
Saadet partisi Bavyera Temsilciliği’nin Münih’teki toplatısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Malatya milletvekili Yaşar Canbay “Milli Görüş ve bugünkü savunucusu Saadet Partisi dünya Müslümanlarin yön veren bir harekettir” dedi.

Saadet partisi Bavyera Temsilciliği’nin divan toplantısı Münih’te bir spor salonunda yoğun bir partili katılımıyla yapıldı. Toplantıda, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay ve Münih Bölge Başkanı Mahmut Karaali konuştu. Musa Çetin’in Kuran okumasıyla başlayan toplantıda, açılış konuşmasını Osman Arar yaptı. Daha sonra söz alan eski Malatya milletvekili Yaşar Canbay “Milli Görüşcünün en büyük görevi bütün insanlığın kurtuluşu için çalışmak olmalıdır” derken sözlerine şöyle devam etti: “Katılımcılara üyelere teşkilatlı ve bu şuurda çalışan kardeşlerimize, dava mensuplarına yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederim Allah razı olsun. Unutmayalım ki, Milli Görüş Saadet Partisi dünya Müslümanlarin yön veren bir harekettir” dedi.

“MİLLİ GÖRÜŞ SON YÜZ YILIN EN ÖNEMLİ HAREKETİDİR”

Günün hatibi olarak toplantıya Türkiye’den gelip katılan Yaşar Canbay ise “Yeryüzünde hak ve adalete dayalı bütün insanlığın saadetini ve selametini isteyen ümmetin umudu olan bu Milli Görüş hareketi Erbakan hocamızın gayretşyle yaklaşık Türkiye de 50 yıldır çığır açtığı bir harekettir. Bu hareket Avrupa’da 40 yıldır vardır. Milli görüş hareketi olmasaydı belli bir nesil buralarda kaybolurdu. Burada ahlak ve maneviyat varsa o millî görüş hareketidir. Bütün insanlığa yön veren ışıktır. Yüzyılın en önemli hareketidir” dedi. Canbay Erbakan hocanın yaptığı ve yapacak olduğu plan ve projelerinin anlattığı konuşmasında “islam alemi son yüzyılda iki şahıs çok önemli dir biri Abdülhamit Han diğeri Erbakan’dır” dedi.

GENEL BAŞKANIN MESAJI

Yaşar Canbay “Genel başkanımız Mustafa Kamalak tan siz gurbetçi kardeslerimize selam getirdim. Sizlere üç şey söylememi söyledi:

1. Tartışmayın

2. Temiz kelime kullanın

3. Her yere ulaşın, güler yüzlü tatlı sözlü olun ve şu hep soruyu da sorun “Ülkemiz İslam birliği kurup lider mi olsun yoksa uydu mu olsun?”.

Soru ve cevap bölümüyle devam eden divan toplantısı katılımcılara sunulan ikramın ardından okunan kuran ile sona erdi .

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.