MİNE KIRIKKANAT'TAN MESAJ VAR

Münih Kitap Kulübü 27.05.2021 - 21:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2414+ kez okundu.
 

MİNE KIRIKKANAT'TAN MESAJ VAR

Münih Kitap Kulübü'nün konuğu Gazeteci – Yazar Mine Kırıkkanat olacak. Zoom programı üzerinden karşılıklı sohbet havasında geçecek olan online etkinlik 28 Mayıs Cuma günü Almanya saati ile 20.00'de gerçekleştirilecek.
Münih Kitap Kulübü'nün konuğu Gazeteci – Yazar Mine Kırıkkanat olacak. Zoom programı üzerinden karşılıklı sohbet havasında olacak olan online etkinlik 28 Mayıs Cuma günü Almanya saati ile 20.00'de gerçekleştirilecek.   Elçin Rabatlı Klappenberger moderatörlüğünde düzenlenecek olan etkinlikte yazarın “Gülün Öteki Adı” kitabı ve güncel konular konuşulacak. Sınırlı sayıda katılımcının yer alacağı ve ücretsiz olacak etkinliğe munihkitapkulubu@gmail.com adresine mail atarak kayıt yaptırabilirsiniz.   Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazarı Mine Kırıkkanat Münih Kitap Kulübü’ne gönderdiği görüntülü videoda  “Münih kitap etkinliğinde sizlerle tanışmayı, görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi . İşte o video  
Münih Kitap Kulübü'nün konuğu Gazeteci – Yazar Mine Kırıkkanat olacak. Zoom programı üzerinden karşılıklı sohbet havasında geçecek olan online etkinlik 28 Mayıs Cuma günü Almanya saati ile 20.00'de gerçekleştirilecek.

Münih Kitap Kulübü'nün konuğu Gazeteci – Yazar Mine Kırıkkanat olacak. Zoom programı üzerinden karşılıklı sohbet havasında olacak olan online etkinlik 28 Mayıs Cuma günü Almanya saati ile 20.00'de gerçekleştirilecek.

 

Elçin Rabatlı Klappenberger moderatörlüğünde düzenlenecek olan etkinlikte yazarın “Gülün Öteki Adı” kitabı ve güncel konular konuşulacak. Sınırlı sayıda katılımcının yer alacağı ve ücretsiz olacak etkinliğe munihkitapkulubu@gmail.com adresine mail atarak kayıt yaptırabilirsiniz.

 

Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazarı Mine Kırıkkanat Münih Kitap Kulübü’ne gönderdiği görüntülü videoda  “Münih kitap etkinliğinde sizlerle tanışmayı, görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi

.

İşte o video

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.