MÜHİHİN SESİ KÜLTÜR KAHVESİ’NİN KONUĞU OLDU

Röportajlar 28.11.2015 - 19:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2496+ kez okundu.
 

MÜHİHİN SESİ KÜLTÜR KAHVESİ’NİN KONUĞU OLDU

Münih Türk Kültür Kahvesi’nin bu haftaki konuğu Alman Yazar Barbara Yurtdaş ve Gazeteci Deniz Gezginci oldu.
Münih’in internetten yayın yapan radyosu EM Radyo’dan canlı olarak yayınlanan programda ilk olarak Barbara Yurtdaş mikrofonun başındaydı. Barbara Yurtdaş kendi yazdığı İstanbul adlı kitabından bölümler okuyarak Türk Kültür Kahvesi müdavimlerine İstanbul’u farklı bir pencereden anlattı. Daha sonra Radyocu Zeki Genç’in konuğu Münihin Sesi haber portalının editörü Deniz Gezginci oldu. Sohbet havasında geçen radyo programında Deniz Gezginci Münihin Sesi haber portalı hakkında bilgiler verdi.  Haberin Videosu --------------- Fotoğraflar-----------------
Münih Türk Kültür Kahvesi’nin bu haftaki konuğu Alman Yazar Barbara Yurtdaş ve Gazeteci Deniz Gezginci oldu.

Münih’in internetten yayın yapan radyosu EM Radyo’dan canlı olarak yayınlanan programda ilk olarak Barbara Yurtdaş mikrofonun başındaydı.

Barbara Yurtdaş kendi yazdığı İstanbul adlı kitabından bölümler okuyarak Türk Kültür Kahvesi müdavimlerine İstanbul’u farklı bir pencereden anlattı.

Daha sonra Radyocu Zeki Genç’in konuğu Münihin Sesi haber portalının editörü Deniz Gezginci oldu. Sohbet havasında geçen radyo programında Deniz Gezginci Münihin Sesi haber portalı hakkında bilgiler verdi. 

Haberin Videosu 
---------------

Fotoğraflar
-----------------

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.