MÜNİH’TE ESRARENGİZ SES PANİĞİ

Yaşam 20.05.2016 - 07:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2773+ kez okundu.
 

MÜNİH’TE ESRARENGİZ SES PANİĞİ

Münih’in Schwabing semtinde oturanlar, akşam saatlerinde ortaya çıkan esrarengiz bir sesle paniğe kapıldılar
Münih’in Schwabing semtinde oturanlar,  ortaya çıkan esrarengiz  sesle paniğe kapıldılar.  Polisin konuyla ilgili olarak yaptığı araştırmalar sonuç vermedi. TZ’ye yer alan habere göre, olay 12 Mayıs akşamı meydana geldi. Özellikle Schwabing semti civarında akşam saatlerinde duyulan sesin biraz  helikopter sesine benzemesine rağmen, görünürde bir helikopter olmadığı belirtildi. Olay anında paniğe kapılanlardan Schwabing Berliner caddesi sakinlerinden Mark H. “gürültü o kadar fazla idi ki, hemen komuşunun ziline basıp ona sordum. Onlar da sesin tam olarak ne olduğunu anlayamadıklarını söylediler. Cep telefonu ile kayda geçirmek istedim, maalesef geç kaldım, ses hemen yok oldu”.  İnternet üzerinde yapılan araştrımada, aynı sesin esrarengiz bir bulut çıktığında Dünya’nın değişik yerlerinde saptandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili inceleme yapan polis bir ipucuna rastlayamazken, söylenilen saatlerde helikopter merkezini hiç bir aracının havada olmadığı saptandı. Son günlerde Ebersberg civarında oturanların da gizemli bir uğultu duydukları da haberde yer aldı.  Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih’in Schwabing semtinde oturanlar, akşam saatlerinde ortaya çıkan esrarengiz bir sesle paniğe kapıldılar

Münih’in Schwabing semtinde oturanlar,  ortaya çıkan esrarengiz  sesle paniğe kapıldılar.  Polisin konuyla ilgili olarak yaptığı araştırmalar sonuç vermedi. TZ’ye yer alan habere göre, olay 12 Mayıs akşamı meydana geldi. Özellikle Schwabing semti civarında akşam saatlerinde duyulan sesin biraz  helikopter sesine benzemesine rağmen, görünürde bir helikopter olmadığı belirtildi. Olay anında paniğe kapılanlardan Schwabing Berliner caddesi sakinlerinden Mark H. “gürültü o kadar fazla idi ki, hemen komuşunun ziline basıp ona sordum. Onlar da sesin tam olarak ne olduğunu anlayamadıklarını söylediler. Cep telefonu ile kayda geçirmek istedim, maalesef geç kaldım, ses hemen yok oldu”.  İnternet üzerinde yapılan araştrımada, aynı sesin esrarengiz bir bulut çıktığında Dünya’nın değişik yerlerinde saptandığı ortaya çıktı. Olayla ilgili inceleme yapan polis bir ipucuna rastlayamazken, söylenilen saatlerde helikopter merkezini hiç bir aracının havada olmadığı saptandı. Son günlerde Ebersberg civarında oturanların da gizemli bir uğultu duydukları da haberde yer aldı. 

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.