TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

Yaşam 20.05.2016 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1987+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE

Türkiye sayesinde Almanya’ya gelen mülteci sayısında rekor düşüş
Federal Göçmen ve Mülteci Dairesi (BAMF)’In yaptığı açıklamaya göre Almanya’ya yıl başından beri 200 bin mülteci geldi. AB’nin Türkiye ile yaptığı mülteci anlaşmasının ürünü olan rekor düşüş Almanlar’ı rahatlattı. Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti İçişleri Bakanı Lorenz Caffier (CDU), düşüşten çok memnun olduklarını dile getirdi. Yetkililer, geçtiğimiz yıl sadece Ekim ayında gelen mülteci sayısının 181 bin olduğuna dikkati çektiler. Daha önceki yıllara oranla rakamların oldukça yüksek olduğu belirtildi. BAMF geçen yılın ilk altı ayında 179 bin iltica başvurusu yapılırken, 2014 yılında bir yıl boyunca yapılan iltica başvurusunun 203 bin olduğuna dikkati çekti. Ahmet İNCEL / MÜNİH
Türkiye sayesinde Almanya’ya gelen mülteci sayısında rekor düşüş

Federal Göçmen ve Mülteci Dairesi (BAMF)’In yaptığı açıklamaya göre Almanya’ya yıl başından beri 200 bin mülteci geldi. AB’nin Türkiye ile yaptığı mülteci anlaşmasının ürünü olan rekor düşüş Almanlar’ı rahatlattı. Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti İçişleri Bakanı Lorenz Caffier (CDU), düşüşten çok memnun olduklarını dile getirdi. Yetkililer, geçtiğimiz yıl sadece Ekim ayında gelen mülteci sayısının 181 bin olduğuna dikkati çektiler. Daha önceki yıllara oranla rakamların oldukça yüksek olduğu belirtildi. BAMF geçen yılın ilk altı ayında 179 bin iltica başvurusu yapılırken, 2014 yılında bir yıl boyunca yapılan iltica başvurusunun 203 bin olduğuna dikkati çekti.

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.