MÜNİH’E YENİ NESİL MEYHANE: PASCHA

Duyurular 18.09.2020 - 06:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2319+ kez okundu.
 

MÜNİH’E YENİ NESİL MEYHANE: PASCHA

Münih’te “Yeni Nesil Meyhane” sloganı ile yep yeni bir mekân açılıyor. 19 Eylül Cumartesi gününden itibaren her Cuma akustik ve her Cumartesi günü orkestra ile canlı müzik yapacak olan Pascha’da zengin yemek ve meze çeşitleri yer alacak.
Münih’te “Yeni Nesil Meyhane” sloganı ile yep yeni bir mekân açılıyor. 19 Eylül Cumartesi gününden  itibaren her Cuma akustik ve her Cumartesi günü orkestra ile canlı müzik yapacak olan Pascha’da zengin yemek ve meze çeşitleri yer alacak.   Açılışının 19 Eylül Cumartesi günü yapılacağı Pascha’da Münih’in sevilen şarkıcılarından Kadir Say sahne alacak. Saat 19.00’da kapılarını açacak mekanda eğlence sabahın erken saatlerine kadar devam edecek.   Pascha, lohengrinstrasse 11 81925 München adresinde bulunuyor.    Munihinsesi.com / özel     Münihin Sesi'ni sosyal medyadan takip ediyor musunuz ? Linklerin üzerine tıklayarak bizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz.    ✔  Instagram: www.instagram.com/munihinsesi  ✔  Facebook: www.facebook.com/munihinsesi  ✔  Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi ✔  WhatsApp Grup: +90 5368638699  ✔  Youtube Kanalı: www.youtube.com/c/munihinsesi 
Münih’te “Yeni Nesil Meyhane” sloganı ile yep yeni bir mekân açılıyor. 19 Eylül Cumartesi gününden itibaren her Cuma akustik ve her Cumartesi günü orkestra ile canlı müzik yapacak olan Pascha’da zengin yemek ve meze çeşitleri yer alacak.

Münih’te “Yeni Nesil Meyhane” sloganı ile yep yeni bir mekân açılıyor. 19 Eylül Cumartesi gününden  itibaren her Cuma akustik ve her Cumartesi günü orkestra ile canlı müzik yapacak olan Pascha’da zengin yemek ve meze çeşitleri yer alacak.

 

Açılışının 19 Eylül Cumartesi günü yapılacağı Pascha’da Münih’in sevilen şarkıcılarından Kadir Say sahne alacak. Saat 19.00’da kapılarını açacak mekanda eğlence sabahın erken saatlerine kadar devam edecek.

 

Pascha, lohengrinstrasse 11 81925 München adresinde bulunuyor.

 

 Munihinsesi.com / özel

 

 

Münihin Sesi'ni sosyal medyadan takip ediyor musunuz ? Linklerin üzerine tıklayarak bizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz. 

 

  Instagram: www.instagram.com/munihinsesi 

  Facebook: www.facebook.com/munihinsesi 

  Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi

  WhatsApp Grup: +90 5368638699 

  Youtube Kanalı: www.youtube.com/c/munihinsesi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.