MÜNİH'İN BEBEQ'İ GELİYOR

Duyurular 23.11.2018 - 09:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2295+ kez okundu.
 

MÜNİH'İN BEBEQ'İ GELİYOR

Münih'e bebek gibi yep yeni bir mekan geliyor. „Kaliteye değer verenlere, kaliteyi sunmaya çok az kaldı“ parolası ile yola çıkan Bebeq Restaurant – Bar – Foodclub 23 Kasım Cuma günü saat 19.00'da kapılarını açıyor.
Atmosferi, dizaynı ve hizmet verenleri ile Münih yemek ve eğlence hayatına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Bebeq'in açılışında Ayça Bingöl sahne alacak.   Müşterilerine ağırlıklı olarak Türk ve İtalyan mutfağından lezzetler sunacak ve her Pazar günü serpme kahvaltı verecek olan Bebeq Restaurantta, 250 kişilik mekan 60 kişilik teras ve 110 arabalık ücretsiz park yerı bulunuyor.    Amaçlarının aile ortamı sağlayarak yediden yetmişe herkesin rahat edeceği, damak zevkini tatacağı bir ortam yaratmak olduğunu belirten Selçuk Durmaz ve eski Mandalina sahibi Yılmaz Demir„Herşeyin en iyisi, en güzeli , en kalitelisi olsun diye biraz çok zaman geçirdik. Adı üstünde bebek gibi mekanımızda , gece gündüz bizi yanliz bırakmayan, aşçılarımız, servis elamanlarımız, müzisyen arkadaşlarımız, dekorcumuz , gerek temizlikten sorumlu arkadaşlar gerek teknikten sorumlu arkaşlara, herkese sonsuz teşekkür ederiz. Hep beraber Bebeq Restaurant /Bar da görüşmek üzere“ açıklamasında bulundular.    Bebeq Restaurant & Bar Fritz-Endres-Str 4 81373 München adresinde hizmet verecek.   Munihinsesi.com / özel
Münih'e bebek gibi yep yeni bir mekan geliyor. „Kaliteye değer verenlere, kaliteyi sunmaya çok az kaldı“ parolası ile yola çıkan Bebeq Restaurant – Bar – Foodclub 23 Kasım Cuma günü saat 19.00'da kapılarını açıyor.

Atmosferi, dizaynı ve hizmet verenleri ile Münih yemek ve eğlence hayatına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Bebeq'in açılışında Ayça Bingöl sahne alacak.

 

Müşterilerine ağırlıklı olarak Türk ve İtalyan mutfağından lezzetler sunacak ve her Pazar günü serpme kahvaltı verecek olan Bebeq Restaurantta, 250 kişilik mekan 60 kişilik teras ve 110 arabalık ücretsiz park yerı bulunuyor. 

 

Amaçlarının aile ortamı sağlayarak yediden yetmişe herkesin rahat edeceği, damak zevkini tatacağı bir ortam yaratmak olduğunu belirten Selçuk Durmaz ve eski Mandalina sahibi Yılmaz Demir„Herşeyin en iyisi, en güzeli , en kalitelisi olsun diye biraz çok zaman geçirdik. Adı üstünde bebek gibi mekanımızda , gece gündüz bizi yanliz bırakmayan, aşçılarımız, servis elamanlarımız, müzisyen arkadaşlarımız, dekorcumuz , gerek temizlikten sorumlu arkadaşlar gerek teknikten sorumlu arkaşlara, herkese sonsuz teşekkür ederiz. Hep beraber Bebeq Restaurant /Bar da görüşmek üzere“ açıklamasında bulundular. 

 

Bebeq Restaurant & Bar Fritz-Endres-Str 4 81373 München adresinde hizmet verecek.

 

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.