MÜNİH KİTAP KULÜBÜ'NÜN KONUĞU CANSEL POYRAZ AKYOL

Duyurular 08.12.2021 - 10:30, Güncelleme: 08.12.2021 - 12:28 3755+ kez okundu.
 

MÜNİH KİTAP KULÜBÜ'NÜN KONUĞU CANSEL POYRAZ AKYOL

Münih Kitap Kulübü’nün konuğu 18 Aralık Cumartesi günü Almanya saati ile 20.00’de İletişim Uzmanı – Akademisyen Dr. Cansel Poyraz Akyol olacak.
Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu ile birlikte yazdığı İlk kitabı “Çocukları Sanal Dünyadan Koruma Kılavuzu” çocuğunu düşünen aileler için bir rehber kitap sayılan Akıllı Telefon, Sosyal Medya, İnternet ve Oyun Bağımlılıkları konularını ele alıyor.   Yine Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu  ile yazdığı İkinci kitabı “Bağlan / Sorunlu Akıllı Telefon Kullanımını Azaltma Rehberi” adı altında yayınlanan, sanal dünyayla bağlantısız kalmaya bir dakika bile tahammülümüzün olmadığı bu dünyada, doğaya, ailemize, hobilerimize, dostlarımıza, hayallerimize, yaşadığımız topluma, değerlerimize yeniden bağlanmanın yollarını bulmaya yardımcı olacak bir rehber niteliğinde.   Münih Kitap Kulübü olarak, Cansel Poyraz Akyol ile 18 Aralık Cumartesi günü Almanya saati ile 20.00’de Zoom programı üzerinden “Sosyal Medya ve Telefon Bağımlılığı” üzerine gerçekleştireceğimiz etkinliğe katılabilir, yazarın iki kitabını da adınıza imzalı olarak sipariş edebilirsiniz.  Etkinliğe katılım ve imzalı kitap siparişi için munihkitapkulubu@gmail.com mail ve   www.instagram.com/munihinsesi adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Etkinlik ücretsiz, katılım sınırlıdır.   Cansel Poyraz Akyol kimdir ?   Dr. Cansel Poyraz Akyol Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde, doktorasını Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü’nde tamamladı. Skyturk’te editör, Habertük’te planlama editörü, CNN Türk’te haber programları müdürü ve Haber Global’de programlar koordinatörü olarak çalıştı. Poyraz, halen Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak ders vermekte, şirketlere ve kurumlara iletişim danışmanlığı yapmaktadır. munihinsesi.com / özel
Münih Kitap Kulübü’nün konuğu 18 Aralık Cumartesi günü Almanya saati ile 20.00’de İletişim Uzmanı – Akademisyen Dr. Cansel Poyraz Akyol olacak.

Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu ile birlikte yazdığı İlk kitabı “Çocukları Sanal Dünyadan Koruma Kılavuzu” çocuğunu düşünen aileler için bir rehber kitap sayılan Akıllı Telefon, Sosyal Medya, İnternet ve Oyun Bağımlılıkları konularını ele alıyor.

 

Yine Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu  ile yazdığı İkinci kitabı “Bağlan / Sorunlu Akıllı Telefon Kullanımını Azaltma Rehberi” adı altında yayınlanan, sanal dünyayla bağlantısız kalmaya bir dakika bile tahammülümüzün olmadığı bu dünyada, doğaya, ailemize, hobilerimize, dostlarımıza, hayallerimize, yaşadığımız topluma, değerlerimize yeniden bağlanmanın yollarını bulmaya yardımcı olacak bir rehber niteliğinde.

 

Münih Kitap Kulübü olarak, Cansel Poyraz Akyol ile 18 Aralık Cumartesi günü Almanya saati ile 20.00’de Zoom programı üzerinden “Sosyal Medya ve Telefon Bağımlılığı” üzerine gerçekleştireceğimiz etkinliğe katılabilir, yazarın iki kitabını da adınıza imzalı olarak sipariş edebilirsiniz.  Etkinliğe katılım ve imzalı kitap siparişi için munihkitapkulubu@gmail.com mail ve   www.instagram.com/munihinsesi adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Etkinlik ücretsiz, katılım sınırlıdır.

 

Cansel Poyraz Akyol kimdir ?

 

Dr. Cansel Poyraz Akyol Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde, doktorasını Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü’nde tamamladı. Skyturk’te editör, Habertük’te planlama editörü, CNN Türk’te haber programları müdürü ve Haber Global’de programlar koordinatörü olarak çalıştı. Poyraz, halen Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak ders vermekte, şirketlere ve kurumlara iletişim danışmanlığı yapmaktadır.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.