MÜNİH KİTAP KULÜBÜ’NÜN KONUĞU SEÇİL MUTLU OĞUZ

Münih Kitap Kulübü 27.12.2020 - 23:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1476+ kez okundu.
 

MÜNİH KİTAP KULÜBÜ’NÜN KONUĞU SEÇİL MUTLU OĞUZ

Münih Kitap Kulübü’nün 30 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de (Almanya saati ile) konuğu başarılı tiyatro sanatçısı Seçil Mutlu Oğuz olacak.
Münih Kitap Kulübü’nün 30 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de (Almanya saati ile)  konuğu başarılı tiyatro sanatçısı  Seçil Mutlu Oğuz olacak.   Kocaeli Devlet Tiyatrosu’nun oyuncusu,  kendi yazıp yönettiği oyunları sahneye koyan, Devrim Arabaları filminin Nilüfer’i  Seçil Mutlu Oğuz ile tiyatro ve oyunculuk üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştireceğiz.     Tiyatro, oyunculuk, oyun yazarlığı ve sinema konularını konuşacağımız söyleşi sizlerin de soruları ile soru-cevap şeklinde ilerleyecektir.  Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek ve katılımın sınırlı olacağı söyleşiye katılmak için denizgezginci@hotmail.com adresine mail atmanız gerekmektedir. Katılım linki programın başlamasından bir saat önce tarafınıza gönderilecektir. munihinsesi.com
Münih Kitap Kulübü’nün 30 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de (Almanya saati ile) konuğu başarılı tiyatro sanatçısı Seçil Mutlu Oğuz olacak.

Münih Kitap Kulübü’nün 30 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de (Almanya saati ile)  konuğu başarılı tiyatro sanatçısı  Seçil Mutlu Oğuz olacak.  

Kocaeli Devlet Tiyatrosu’nun oyuncusu,  kendi yazıp yönettiği oyunları sahneye koyan, Devrim Arabaları filminin Nilüfer’i  Seçil Mutlu Oğuz ile tiyatro ve oyunculuk üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştireceğiz.  

 

Tiyatro, oyunculuk, oyun yazarlığı ve sinema konularını konuşacağımız söyleşi sizlerin de soruları ile soru-cevap şeklinde ilerleyecektir.  Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek ve katılımın sınırlı olacağı söyleşiye katılmak için denizgezginci@hotmail.com adresine mail atmanız gerekmektedir. Katılım linki programın başlamasından bir saat önce tarafınıza gönderilecektir.

munihinsesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.