MÜNİH'TE ÇOK FARKLI BİR KORO: ALLEGRO

Kültür - Sanat 24.11.2018 - 21:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2086+ kez okundu.
 

MÜNİH'TE ÇOK FARKLI BİR KORO: ALLEGRO

MÜNİH'te kurduğu Allegro Keman Atölyesi ile bir ilki başaran Tamer Bekmezci, şimdi de Türk müziğinin tüm yelpazesini kapsayan Allegro Türk Müziği korosu ile yine bir ilke imza atıyor.
Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Arabesk, Özgün ve Fantezi müziğin bir araya geldiği Allegro Türk Müzik Korosu çalışmalarına başladı. Münih'te ilk kez Tamer Bekmezci yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalar her Pazar günü devam ediyor.  Tamer Bekmezci kimdir ? 1973 yılında Sternberg'te dünyaya gelen Tamer Bekmezci, müziğe 8 yașında piyano ile bașlarken, 12 yașında Mehmet Aracı'dan nota ve makam dersleri almaya bașladı. 1990 yıllında keman çalışmaya başlayan Bekmezci, 1993 yılında keman eğitimini Musikschule Gauting ve Stockdorf e.V.‘da tamamladı. Tamer Bekmezci kemanın yanı sıra hobi olarak ud, klarnet, lavta ve çello çalıyor.  Munihinsesi.com / özel
MÜNİH'te kurduğu Allegro Keman Atölyesi ile bir ilki başaran Tamer Bekmezci, şimdi de Türk müziğinin tüm yelpazesini kapsayan Allegro Türk Müziği korosu ile yine bir ilke imza atıyor.

Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Arabesk, Özgün ve Fantezi müziğin bir araya geldiği Allegro Türk Müzik Korosu çalışmalarına başladı. Münih'te ilk kez Tamer Bekmezci yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalar her Pazar günü devam ediyor. 

Tamer Bekmezci kimdir ?

1973 yılında Sternberg'te dünyaya gelen Tamer Bekmezci, müziğe 8 yașında piyano ile bașlarken, 12 yașında Mehmet Aracı'dan nota ve makam dersleri almaya bașladı. 1990 yıllında keman çalışmaya başlayan Bekmezci, 1993 yılında keman eğitimini Musikschule Gauting ve Stockdorf e.V.‘da tamamladı. Tamer Bekmezci kemanın yanı sıra hobi olarak ud, klarnet, lavta ve çello çalıyor. 

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.