MÜNİH'TEN ATHENA GEÇTİ

Kültür - Sanat 07.04.2019 - 09:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2889+ kez okundu.
 

MÜNİH'TEN ATHENA GEÇTİ

Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Athena Münih'te sahne aldı.
Suade organizasyonu ile Kasselhaus'ta gerçekleştirilen konsere ilgi yoğun oldu.  Athena grubunun solisti Gökhan sahneye “Gece uzun olacağa benziyor” diyerek çıktı ve Athena'nın sahne performansı izleyenleri büyüledi. Saatlerce sahneden inmeyen Athena grubu sevilen şarkıları izleyicilerle birlikte söylediler. Athena grubu sahneden indikten sonra seyircilerin bir daha tezahüratlarının ardından yeniden sahneye çıktılar ve konser gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Munihinsesi.com / özel    
Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Athena Münih'te sahne aldı.

Suade organizasyonu ile Kasselhaus'ta gerçekleştirilen konsere ilgi yoğun oldu. 

Athena grubunun solisti Gökhan sahneye “Gece uzun olacağa benziyor” diyerek çıktı ve Athena'nın sahne performansı izleyenleri büyüledi.

Saatlerce sahneden inmeyen Athena grubu sevilen şarkıları izleyicilerle birlikte söylediler.

Athena grubu sahneden indikten sonra seyircilerin bir daha tezahüratlarının ardından yeniden sahneye çıktılar ve konser gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Munihinsesi.com / özel

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.