MÜNİH HORONA DOYACAK

Etkinlik 15.07.2016 - 16:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2152+ kez okundu.
 

MÜNİH HORONA DOYACAK

Münih Trabzon Karadeniz Derneği tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Münih Kadırga Şenliği 14-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Münih Hanofter Yayla Şenliği'ne YASIN KILIC- YAVUZ TONYALI -SEBAHATTIN YANIK - RÜSTÜ CAVUS - KARA USAK - KENAN YILMAZ - ORG Mehmet Aksoy - TULUMCU RECEP SENOZLU - SAMET KIRAN - MUHAMMET SILIK - YUSUF SAMAST - GÖKHAN SANLI - AHMET KAPLAN - MUTLUHAN DILEK ve süpriz sanatçılar katılacak. Ulla-Salzgeber-Weg 5 86825 Bad Wörishofen adresinde gerçekleştirilecek olan şenlikte organizasyonu gerçekleştirilenler tarafından yapılan açıklamada; "Binlerce insanımızla elele horon halkaları oluşturup coşku ve neşenin doruklarında yaşamak için, geçmişten bu günlere değin onlarca sene göremediğimiz dost ve arkadaşlarımıza kavuşmak için sizleride aramızda görmek bizleri sonsuz mutlu edecektir" açıklaması yapıldı.
Münih Trabzon Karadeniz Derneği tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Münih Kadırga Şenliği 14-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Münih Hanofter Yayla Şenliği'ne YASIN KILIC- YAVUZ TONYALI -
SEBAHATTIN YANIK - RÜSTÜ CAVUS - KARA USAK - KENAN YILMAZ - ORG Mehmet Aksoy -
TULUMCU RECEP SENOZLU - SAMET KIRAN - MUHAMMET SILIK - YUSUF SAMAST - GÖKHAN SANLI - AHMET KAPLAN - MUTLUHAN DILEK ve süpriz sanatçılar katılacak.

Ulla-Salzgeber-Weg 5 86825 Bad Wörishofen adresinde gerçekleştirilecek olan şenlikte organizasyonu gerçekleştirilenler tarafından yapılan açıklamada; "Binlerce insanımızla elele horon halkaları oluşturup coşku ve neşenin doruklarında yaşamak için, geçmişten bu günlere değin onlarca sene göremediğimiz dost ve arkadaşlarımıza kavuşmak için sizleride aramızda görmek bizleri sonsuz mutlu edecektir" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.