MÜNİH IRKÇILIĞA HAYIR DEDİ

Yaşam 22.06.2016 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1696+ kez okundu.
 

MÜNİH IRKÇILIĞA HAYIR DEDİ

Münih’te ırkçılığa karşı protesto gösterisi düzenlendi. Münih’in en merkezi meydanlarından Stauchus’ta gerçekleştirilen gösteriye havanın yağmurlu olmasına rağmen çok sayıda kişi katıldı.
Göstericiler üzerinde ırkçılığa karşı el ele yazılı bantları boyunlarına taktı.  İnsan hakları ve çeşitlilik teması  üzerine konuşmaların yapıldığı gösteride kiliseler, camiler, sinagoglar, mülteciler olmak üzere çok sayıda kişi ırkçılığa karşı hayır dedi. Suriyeli gençler tarafından oluşturulan koronun söylediği şarkılar  göstericilerden büyük alkış aldı. Organizasyonu gerçekleştirenler tarafından; "Biz dayanışma ve dışlanmaya karşı örnek teşkil etmek istiyoruz. Gelin ve renkli insan zincirimize sizde katılın" açıklaması yapıldı. Yapılan konuşmaların ardından binlerce kişi Münih sokaklarında el ele vererek insan zinciri oluşturdu. Protesto gösterisi alkışlarla sona erdi. Deniz GEZGİNCİ munihinsesi.com / özel
Münih’te ırkçılığa karşı protesto gösterisi düzenlendi. Münih’in en merkezi meydanlarından Stauchus’ta gerçekleştirilen gösteriye havanın yağmurlu olmasına rağmen çok sayıda kişi katıldı.

Göstericiler üzerinde ırkçılığa karşı el ele yazılı bantları boyunlarına taktı.  İnsan hakları ve çeşitlilik teması  üzerine konuşmaların yapıldığı gösteride kiliseler, camiler, sinagoglar, mülteciler olmak üzere çok sayıda kişi ırkçılığa karşı hayır dedi. Suriyeli gençler tarafından oluşturulan koronun söylediği şarkılar  göstericilerden büyük alkış aldı.

Organizasyonu gerçekleştirenler tarafından; "Biz dayanışma ve dışlanmaya karşı örnek teşkil etmek istiyoruz. Gelin ve renkli insan zincirimize sizde katılın" açıklaması yapıldı.

Yapılan konuşmaların ardından binlerce kişi Münih sokaklarında el ele vererek insan zinciri oluşturdu. Protesto gösterisi alkışlarla sona erdi.

Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.