MÜNİH MEVLANA´DA SAHNE ÖĞRENCİLERİN

Eğitim 30.07.2015 - 22:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2974+ kez okundu.
 

MÜNİH MEVLANA´DA SAHNE ÖĞRENCİLERİN

Münih Neu-Perlach Mevlana Kültür Merkezi´nin, velilerine yönelik düzenlediği yıl sonu kapanış programı büyük beğeni topladı.
Haftalardır kapanış programının detayları üzerinde çalıştıklarını ifade eden yetkililer, program sonrasında katılımlarından ve desteklerinden dolayı velilerine teşekkür ettiler. Kapanış programında öğrenciler biryıl içerisinde aldıkları eğitimi sahnede gösterirken velilerde bu anı cep telefonlarına kaydetme telaşındaydı. Mevlana Kültür Merkezinin öğrencilerin kültürel bilgisinin yanısıra sosyal yönününde gelişmesi için kurslar yaptığını ifade eden Kurs Müdürü Bahtiyar Fevzi, “Okul derslerininin yoğunluğunun yanısıra butür etkinlikler çocukların kisiliklerindede olumlu gelişimlere katkı sağladığını görmekteyiz. Kültür merkezimizde dini bilgilerin yanısıra tiyatro, müzik, boyama ve el becereleri kurslarimizda verilmektedir. Bunun yanında velilere yönelikde gezi ve piknik faaliyetlerimizde olmaktadır. Önümüzdeki senede çocuklara yönelik dil kursuda düsünmekteyiz“ dedi. Velilerden Bekir Sayar ise iki çocuğunun kültür merkezinin kurslarına katıldığını ve memnun olduklarını ifade etti. Tamer AKTAŞ / MÜNİH
Münih Neu-Perlach Mevlana Kültür Merkezi´nin, velilerine yönelik düzenlediği yıl sonu kapanış programı büyük beğeni topladı.

Haftalardır kapanış programının detayları üzerinde çalıştıklarını ifade eden yetkililer, program sonrasında katılımlarından ve desteklerinden dolayı velilerine teşekkür ettiler. Kapanış programında öğrenciler biryıl içerisinde aldıkları eğitimi sahnede gösterirken velilerde bu anı cep telefonlarına kaydetme telaşındaydı.

Mevlana Kültür Merkezinin öğrencilerin kültürel bilgisinin yanısıra sosyal yönününde gelişmesi için kurslar yaptığını ifade eden Kurs Müdürü Bahtiyar Fevzi, “Okul derslerininin yoğunluğunun yanısıra butür etkinlikler çocukların kisiliklerindede olumlu gelişimlere katkı sağladığını görmekteyiz. Kültür merkezimizde dini bilgilerin yanısıra tiyatro, müzik, boyama ve el becereleri kurslarimizda verilmektedir. Bunun yanında velilere yönelikde gezi ve piknik faaliyetlerimizde olmaktadır. Önümüzdeki senede çocuklara yönelik dil kursuda düsünmekteyiz“ dedi.

Velilerden Bekir Sayar ise iki çocuğunun kültür merkezinin kurslarına katıldığını ve memnun olduklarını ifade etti.

Tamer AKTAŞ / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.