MÜNİH'İN İLK KÜLTÜREL BARI

Kültür - Sanat 04.10.2015 - 12:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1437+ kez okundu.
 

MÜNİH'İN İLK KÜLTÜREL BARI

Kültürel Bar konsepti ile Münih'e farklı bir hava kazandıran Artans Bar'da önceki gün şiir ve türkü gecesi düzenlendi.
Artans Bar'ın konukları Gani Arıkan ve Şener Aslan'ın ezgileri ile keyifli bir akşam geçirdi. Geceye katılan konuklar şarkılara eşlik ederken zaman zaman mikrofonu ellerine alıp şarkıları kendileri söyledi. Artans Bar'ın işletmecisi İbrahim Bozkurt Münihin Sesi'ne yaptığı açıklamada Klasik bar ortamının dışına çıkmak istediklerini belirttirken; "Münih'e farklı bir şey lazımdı. İnsanların sadece yiyip, içip, şarkı dinlemeleri değil aynı zamanda kendilerinin de ortamın içine girebileceği, kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir ortama ihtiyacı olduğunu düşündük. Burası aynı zamanda kültürel bir bar. Şiir akşamları ile başladık, Türkiye'den görüştüğümüz yazarlar var. Onlarla da hafta aralarında çeşitli paneller düzenlemeyi düşünüyoruz. Biz bir sofra kurduk bu sofraya da birlikte oturup sofrada ne varsa birlikte paylaşmak istiyoruz. Birlikte dertleşip, birlikte ağlaşıp, birlikte kahkaha atmak istiyoruz. Bizim amacımız bu. Umarız bu amacımıza ulaşırız. Münih'te ki bar anlayışına biraz farklılık getirmeye çalışıyoruz. Barımız öyle çok büyük bir bar değil. Ufak ama sıcak bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Gelenler evlerine döndüklerinde güzel bir akşamdı desinler istiyoruz. Barımız ufak ama gönlümüz zengin. Böyle düşünüyoruz ve herkesi en azından bir akşamlığına buraya bekliyoruz" dedi. Artans Bar, Nordend Str.10 80977 München/Schwabing adresinde hizmet veriyor. munihinsesi.com / özel
Kültürel Bar konsepti ile Münih'e farklı bir hava kazandıran Artans Bar'da önceki gün şiir ve türkü gecesi düzenlendi.

Artans Bar'ın konukları Gani Arıkan ve Şener Aslan'ın ezgileri ile keyifli bir akşam geçirdi.

Geceye katılan konuklar şarkılara eşlik ederken zaman zaman mikrofonu ellerine alıp şarkıları kendileri söyledi.

Artans Bar'ın işletmecisi İbrahim Bozkurt Münihin Sesi'ne yaptığı açıklamada Klasik bar ortamının dışına çıkmak istediklerini belirttirken; "Münih'e farklı bir şey lazımdı. İnsanların sadece yiyip, içip, şarkı dinlemeleri değil aynı zamanda kendilerinin de ortamın içine girebileceği, kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir ortama ihtiyacı olduğunu düşündük. Burası aynı zamanda kültürel bir bar. Şiir akşamları ile başladık, Türkiye'den görüştüğümüz yazarlar var. Onlarla da hafta aralarında çeşitli paneller düzenlemeyi düşünüyoruz. Biz bir sofra kurduk bu sofraya da birlikte oturup sofrada ne varsa birlikte paylaşmak istiyoruz. Birlikte dertleşip, birlikte ağlaşıp, birlikte kahkaha atmak istiyoruz. Bizim amacımız bu. Umarız bu amacımıza ulaşırız. Münih'te ki bar anlayışına biraz farklılık getirmeye çalışıyoruz. Barımız öyle çok büyük bir bar değil. Ufak ama sıcak bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Gelenler evlerine döndüklerinde güzel bir akşamdı desinler istiyoruz. Barımız ufak ama gönlümüz zengin. Böyle düşünüyoruz ve herkesi en azından bir akşamlığına buraya bekliyoruz" dedi.

Artans Bar, Nordend Str.10 80977 München/Schwabing adresinde hizmet veriyor.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.