MÜNİH'İN ETKİNLİK TAKVİMİ

Etkinlik 02.04.2016 - 12:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2584+ kez okundu.
 

MÜNİH'İN ETKİNLİK TAKVİMİ

Hafta sonu geldi. Münih'te bu hafta sonu yapabileceğiniz etkinliklerle ilgili Münihin Sesi olarak sizin için önerilerimiz var.
02 NİSAN CUMARTESİ ANMA: MUHSİN YAZICIOĞLU ANILACAK Münih Alperen Ocakları tarafından 2 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de Muhsin Yazıcıoğlu için anma gecesi düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. KONSER: MÜNİH'TE TÜRK VE YUNAN EZGİLERİ Armoni-Ahenk Türk Müziği Topluluğu 2 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Yunan Müzik Grubu Kalimera ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. ETKİNLİK: KARADENİZLİLER "HORON" ÇEKECEK Trabzon Karadenizliler Derneği 2 Nisan Cumartesi günü horon gecesinde bir araya gelecek. Ayrıntılar için tıklayınız..   ETKİNLİKLERİNİZİ MÜNİH'E DUYURALIM  Münih'te yaşayan Türklere duyurmak istediğiniz etkinliklerinizi bize ulaştırmak için;  Whatsup: 0536 863 86 99  Mail: deniz@munihinsesi.com  Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/munihinsesi/  Resmi Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/munihteyasayanturkler/   MUNİHİN SESİ
Hafta sonu geldi. Münih'te bu hafta sonu yapabileceğiniz etkinliklerle ilgili Münihin Sesi olarak sizin için önerilerimiz var.

02 NİSAN CUMARTESİ

ANMA: MUHSİN YAZICIOĞLU ANILACAK

Münih Alperen Ocakları tarafından 2 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de Muhsin Yazıcıoğlu için anma gecesi düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

KONSER: MÜNİH'TE TÜRK VE YUNAN EZGİLERİ

Armoni-Ahenk Türk Müziği Topluluğu 2 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Yunan Müzik Grubu Kalimera ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

ETKİNLİK: KARADENİZLİLER "HORON" ÇEKECEK

Trabzon Karadenizliler Derneği 2 Nisan Cumartesi günü horon gecesinde bir araya gelecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

 

ETKİNLİKLERİNİZİ MÜNİH'E DUYURALIM

 Münih'te yaşayan Türklere duyurmak istediğiniz etkinliklerinizi bize ulaştırmak için;

 Whatsup: 0536 863 86 99

 Mail: deniz@munihinsesi.com

 Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/munihinsesi/

 Resmi Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/munihteyasayanturkler/ 

 MUNİHİN SESİ


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.