MÜNİHLİ GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

Yaşam 17.09.2016 - 10:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2257+ kez okundu.
 

MÜNİHLİ GAZETECİLER BAYRAMLAŞTI

Münih’te görev yapan Türk basın mensupları ARI dergisi redaksiyon binasında düzenlenen etkinlikte bayramlaştı.
Arı Dergisi'nin sahibi Esin Tekige'nin ev sahipliği yaptığı 'Bayramlaşma Etkinliği'ne Münih'te görev yapan gazetecilerin yanı sıra bazı STK temsilicileri de hazır bulundu. Bayramlaşma etkinliğe; gazeteci Ahmet İncel, gazeteci Adnan Tokuç, gazeteci Zeki Genç, gazeteci Ufuk Erenoglu, gazeteci Ali Mercimek katıldı. Etkinlikte ayrıca FC Anadolu kulübü Başkanı Coşkun Belek, Rosenheim ve çevresi Ülkü Ocakları Başkanı Öztürk Süt, Karadeniz Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Aydın, Karadeniz Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ayşe Safak, BATEYD üyesi, Şair Ressam Gönül Çesli ve ARI Dergisinin sahibi ve BATEYD Bavyera Türk Engellilere Yardım Derneği kurucu Başkanı Esin Tekige yer aldı. Tekige, etkinlikte yaptığı konuşmada „Bayramlar, küskünlüklerin bitmesi, ve yapılan hataların af edilmesi için en güzel fırsatlardır. Biz de bugün Münih’te görev yapan Türk basın mensupları olarak yeni bir sayfa açıp, artık birlik ve beraberlik için çalışmak istiyoruz. Bu vesile ile meslektaşlarımız içerisindeki dayanışmayı artırmak hedefimiz olmalıdır“ dedi. Gelen misafirlere lahmacun, börek ve tatlıların ikram edildiği bayramlaşma etkinliği, gayet samimi ve neşeli bir ortamda geçti. Kentteki son gelişmeleri içeren sohbetlerin yapıldığı etkinliğe katılan gazeteciler daha sık bir araya gelme kararı aldı.  Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih’te görev yapan Türk basın mensupları ARI dergisi redaksiyon binasında düzenlenen etkinlikte bayramlaştı.

Arı Dergisi'nin sahibi Esin Tekige'nin ev sahipliği yaptığı 'Bayramlaşma Etkinliği'ne Münih'te görev yapan gazetecilerin yanı sıra bazı STK temsilicileri de hazır bulundu.

Bayramlaşma etkinliğe; gazeteci Ahmet İncel, gazeteci Adnan Tokuç, gazeteci Zeki Genç, gazeteci Ufuk Erenoglu, gazeteci Ali Mercimek katıldı. Etkinlikte ayrıca FC Anadolu kulübü Başkanı Coşkun Belek, Rosenheim ve çevresi Ülkü Ocakları Başkanı Öztürk Süt, Karadeniz Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Aydın, Karadeniz Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ayşe Safak, BATEYD üyesi, Şair Ressam Gönül Çesli ve ARI Dergisinin sahibi ve BATEYD Bavyera Türk Engellilere Yardım Derneği kurucu Başkanı Esin Tekige yer aldı.

Tekige, etkinlikte yaptığı konuşmada „Bayramlar, küskünlüklerin bitmesi, ve yapılan hataların af edilmesi için en güzel fırsatlardır. Biz de bugün Münih’te görev yapan Türk basın mensupları olarak yeni bir sayfa açıp, artık birlik ve beraberlik için çalışmak istiyoruz. Bu vesile ile meslektaşlarımız içerisindeki dayanışmayı artırmak hedefimiz olmalıdır“ dedi.

Gelen misafirlere lahmacun, börek ve tatlıların ikram edildiği bayramlaşma etkinliği, gayet samimi ve neşeli bir ortamda geçti. Kentteki son gelişmeleri içeren sohbetlerin yapıldığı etkinliğe katılan gazeteciler daha sık bir araya gelme kararı aldı. 

Ahmet İNCEL / MÜNİH


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.