MÜNİH'TE ALİSTEZİ SEMİNERİ

Etkinlik 22.05.2016 - 09:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2433+ kez okundu.
 

MÜNİH'TE ALİSTEZİ SEMİNERİ

Jeloloji Yüksek Münehdisi Dr. Ali seydi Gültekin Münih'te 22 Mayıs ve 26 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği seminerlerle sarkaç kullanımı hakkında bilgiler verecek.
"Ali'stezi ile sınır yoktur. Bilen olun, bulan olun, duran olmayın" diyen Dr. Ali Seydi Gültekin gerçekleştireceği seminerde parayla sorunlarınızın sebebini, ilişkilerinizin dengede olup olmadığını, beden ve mekan dengelenmesi ile sevgiyi, sağlığı, huzuru ve bolluğu kolaylıkla elde edin. Alistesi yöntemi ile kısa sürede çözüme kavuşun diyor. Radyestezi, Ali'stezi, günlük hayatımızda sarkaç kullanımı hakkında verilecek seminer 22 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te ve 26 Mayıs Perşembe günü saat 13.00'te Heidemannstrasse 25, 80939 adresinde gerçekleştirilecek. Seminer ücreti 25 Euro olarak belirlendi.
Jeloloji Yüksek Münehdisi Dr. Ali seydi Gültekin Münih'te 22 Mayıs ve 26 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği seminerlerle sarkaç kullanımı hakkında bilgiler verecek.

"Ali'stezi ile sınır yoktur. Bilen olun, bulan olun, duran olmayın" diyen Dr. Ali Seydi Gültekin gerçekleştireceği seminerde parayla sorunlarınızın sebebini, ilişkilerinizin dengede olup olmadığını, beden ve mekan dengelenmesi ile sevgiyi, sağlığı, huzuru ve bolluğu kolaylıkla elde edin. Alistesi yöntemi ile kısa sürede çözüme kavuşun diyor.

Radyestezi, Ali'stezi, günlük hayatımızda sarkaç kullanımı hakkında verilecek seminer 22 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te ve 26 Mayıs Perşembe günü saat 13.00'te Heidemannstrasse 25, 80939 adresinde gerçekleştirilecek. Seminer ücreti 25 Euro olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.