MÜNİH'TE BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KONUŞULACAK

Etkinlik 24.10.2016 - 23:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2522+ kez okundu.
 

MÜNİH'TE BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ KONUŞULACAK

Türkiye Reloaded Festivali çerçevesinde 27 Ekim Perşembe akşamı Basın özgürlüğü konuşulacak.
Die Zeit Editörlerinden Özlem Topçu ve Der Spiegel muhabirlerinden Hasnain Kazım'ın konuşmacı olarak katılacağı programda Doğu- Batı Diyalogları Basın Özgürlüğü konusu konuşulacak. MANZARA İSTANBUL işbirliği ile Pasinger Fabrik GmbH August-Exter Str. 1 Münih adresinde gerçekleştirilecek olan etkinlik küçük sahnede saat 19.00'da başlayacak. Almanca olarak yapılacak etkinliğin ücreti 12 Euro olarak belirlendi.  
Türkiye Reloaded Festivali çerçevesinde 27 Ekim Perşembe akşamı Basın özgürlüğü konuşulacak.

Die Zeit Editörlerinden Özlem Topçu ve Der Spiegel muhabirlerinden Hasnain Kazım'ın konuşmacı olarak katılacağı programda Doğu- Batı Diyalogları Basın Özgürlüğü konusu konuşulacak.

MANZARA İSTANBUL işbirliği ile Pasinger Fabrik GmbH August-Exter Str. 1 Münih adresinde gerçekleştirilecek olan etkinlik küçük sahnede saat 19.00'da başlayacak. Almanca olarak yapılacak etkinliğin ücreti 12 Euro olarak belirlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.