MÜNİH'TE HAFTA SONU YAPILABİLECEK 10 ŞEY!

Etkinlik 06.05.2016 - 17:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1867+ kez okundu.
 

MÜNİH'TE HAFTA SONU YAPILABİLECEK 10 ŞEY!

Münihin Sesi olarak sizler için hafta sonu yapabileceğiniz 10 etkinliğin listesini çıkardık.
06 MAYIS CUMA KADINLAR GECESİ Kings Lounge'da 06 Mayıs Cuma akşamı "Kadınlar Gecesi" düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. 07 MAYIS CUMARTESİ MİRAÇ CAMİİ YARARINA KERMES Deutsch-Türkischer-Kulturverein e.V. tarafından Miraç Camii yararına 5-8 Mayıs tarihleri arasında Kermes düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. MEVLANA RUMİ KÜLTÜR DERNEĞİ KERMESİ Münih´in Neuperlach semtinde haftasonunda yapılacak olan kermesde yok yok. Anneler günü için özel hazırlanan kermesde erkekler çalışacak, bayanlar dinlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. TAUFKIRCHEN CAMİİ HERKESİ KERMESE BEKLİYOR DİTİB Tufkirchen camii tarafından 07-08 Mayıs tarihleri arasında Kermes düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. ANADOLU'DAN MÜNİH'E TÜRKÜ KERVANI Cengiz Özkan ve Özlem Özdil tarafından 07 Mayıs Cumartesi akşamı türkü kervanı düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. DUMAN GELİYOR Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Duman 07 Mayıs Cumartesi günü Münih'te sahne alacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. 08 MAYIS PAZAR TRUDERİNGER FESTİVALİ DEVAM EDİYOR Bu yıl 45. düzenlenen Trudering Festival Haftasında son iki gün. Ayrıntılar için tıklayınız.. BU MÜCADELEDE YANIMIZDA OL MÜNİH Landesliga'da son haftalara yaklaşılırken temsilcimiz Münih Türkgücü Ataspor'un küme düşme mücadelesi devam ediyor. Türkgücü Ataspor 08 Mayıs Pazar günü saat 14.45'te kendi sahasında TuS Holzkirchen'i ağırlayacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. TRUDERİNG'İ TANITMAYA MÜZEDEN BAŞLAYACAKLAR Münih Beledeyise, Trudering'i tanıtmaya Almanya Göç Tarihi Müzesi'nden başlayacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. FARKLI SESLER'İN KONUĞU SEZGİN İNCEEL FARKLI SESLER programı bundan böyle Bavyera ve Münih’in FM frekansından Türkçe yayın yapan ilk ve tek radyosu RADYO LORA'da. Ayrıntılar için tıklayınız.. ETKİNLİKLERİNİZİ MÜNİH'E DUYURALIM Münih'te yaşayan Türklere duyurmak istediğiniz etkinliklerinizi bize ulaştırmak için; Whatsup: 0536 863 86 99 Mail: deniz@munihinsesi.com Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/munihinsesi/ Resmi Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/munihteyasayanturkler/ MUNİHİN SESİ  
Münihin Sesi olarak sizler için hafta sonu yapabileceğiniz 10 etkinliğin listesini çıkardık.

06 MAYIS CUMA

KADINLAR GECESİ

Kings Lounge'da 06 Mayıs Cuma akşamı "Kadınlar Gecesi" düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

07 MAYIS CUMARTESİ

MİRAÇ CAMİİ YARARINA KERMES

Deutsch-Türkischer-Kulturverein e.V. tarafından Miraç Camii yararına 5-8 Mayıs tarihleri arasında Kermes düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

MEVLANA RUMİ KÜLTÜR DERNEĞİ KERMESİ

Münih´in Neuperlach semtinde haftasonunda yapılacak olan kermesde yok yok. Anneler günü için özel hazırlanan kermesde erkekler çalışacak, bayanlar dinlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

TAUFKIRCHEN CAMİİ HERKESİ KERMESE BEKLİYOR

DİTİB Tufkirchen camii tarafından 07-08 Mayıs tarihleri arasında Kermes düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

ANADOLU'DAN MÜNİH'E TÜRKÜ KERVANI

Cengiz Özkan ve Özlem Özdil tarafından 07 Mayıs Cumartesi akşamı türkü kervanı düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

DUMAN GELİYOR

Türk rock müziğinin sevilen gruplarından Duman 07 Mayıs Cumartesi günü Münih'te sahne alacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

08 MAYIS PAZAR

TRUDERİNGER FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

Bu yıl 45. düzenlenen Trudering Festival Haftasında son iki gün. Ayrıntılar için tıklayınız..

BU MÜCADELEDE YANIMIZDA OL MÜNİH

Landesliga'da son haftalara yaklaşılırken temsilcimiz Münih Türkgücü Ataspor'un küme düşme mücadelesi devam ediyor. Türkgücü Ataspor 08 Mayıs Pazar günü saat 14.45'te kendi sahasında TuS Holzkirchen'i ağırlayacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

TRUDERİNG'İ TANITMAYA MÜZEDEN BAŞLAYACAKLAR

Münih Beledeyise, Trudering'i tanıtmaya Almanya Göç Tarihi Müzesi'nden başlayacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

FARKLI SESLER'İN KONUĞU SEZGİN İNCEEL

FARKLI SESLER programı bundan böyle Bavyera ve Münih’in FM frekansından Türkçe yayın yapan ilk ve tek radyosu RADYO LORA'da. Ayrıntılar için tıklayınız..

ETKİNLİKLERİNİZİ MÜNİH'E DUYURALIM

Münih'te yaşayan Türklere duyurmak istediğiniz etkinliklerinizi bize ulaştırmak için;

Whatsup: 0536 863 86 99

Mail: deniz@munihinsesi.com

Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/munihinsesi/

Resmi Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/munihteyasayanturkler/

MUNİHİN SESİ

 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.