MÜNİH'TEN KILIÇDAROĞLU GEÇTİ

Siyaset 28.09.2015 - 21:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1551+ kez okundu.
 

MÜNİH'TEN KILIÇDAROĞLU GEÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Münih'i ziyaret etti.
Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu salona girdiğinde "Başbakan Kemal" sloganları yükseldi. "Memleket uzak olsa da CHP çok yakın" sloganı ile Bavyera örgütleri ile buluşan Kılıçdaroğlu, Mannheim ve Stuttgart’taki programlarının ardından Münih’e geçti. DGB Haus salonunda yaklaşık 400 partiliye hitap eden Kılıçdaroğlu, Suriye’deki gelişmeler ve mülteci krizi konusunda hükümeti ve Avrupa ülkelerini eleştirdi. CHP’nin, ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ ilkesi temelinde, milli bir dış politika talep ettiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, bölgeye yönelik politikalarda mezhepçi bir anlayışa karşı olduklarını söyledi. 1 Kasım seçimlerine giderken Türkiye’nin önündeki en büyük sorunlardan bir diğerinin toplumsal barış ve Kürt sorunu olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, bu sorunu çözebilecek tek partinin, Cumhuriyet’in kurucu partisi CHP olduğunu savundu.        
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Münih'i ziyaret etti.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu salona girdiğinde "Başbakan Kemal" sloganları yükseldi.

"Memleket uzak olsa da CHP çok yakın" sloganı ile Bavyera örgütleri ile buluşan
Kılıçdaroğlu, Mannheim ve Stuttgart’taki programlarının ardından Münih’e geçti.

DGB Haus salonunda yaklaşık 400 partiliye hitap eden Kılıçdaroğlu, Suriye’deki gelişmeler ve mülteci krizi konusunda hükümeti ve Avrupa ülkelerini eleştirdi.

CHP’nin, ‘Yurtta Barış, Dünyada Barış’ ilkesi temelinde, milli bir dış politika talep ettiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, bölgeye yönelik politikalarda mezhepçi bir anlayışa karşı olduklarını söyledi.

1 Kasım seçimlerine giderken Türkiye’nin önündeki en büyük sorunlardan bir diğerinin toplumsal barış ve Kürt sorunu olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, bu sorunu çözebilecek tek partinin, Cumhuriyet’in kurucu partisi CHP olduğunu savundu.

 

 

 

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.