NECİP ŞAHİN’E ONUR ÖDÜLÜ

Yaşam 01.11.2016 - 22:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1283+ kez okundu.
 

NECİP ŞAHİN’E ONUR ÖDÜLÜ

Sosyal Demokratlar Halk Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Necip Şahin’e onur ödülü verildi.
Münih Türkiye Halk Derneği’nin başkanlığını 2002-2016 yıllarında gerçekleştiren görevini geçtiğimiz ay yeni yönetime devreden Necip Şahin’e özverili çalışmalar nedeni ile onur ödülü verildi.   Münih Türkiye Halk Derneği  yeni Başkanı Funda Kip yaptığı konuşmasında  Necip Şahin’e emeklerinden  ötürü teşekkür etti.  Kip; “Necip Şahin üye olarak başladığı derneğimizi büyük mücadele vererek bugünlere getirmiştir.  Mücadeleci bir insandır, bulunduğumuz her yeri en son Necip Şahin terk eder. Kendisi gelen konuklarımıza her zaman çok özel teşekkürler etti. Biz de bu akşam kendisine emekleri için derneğim, üyelerimiz ve yeni yönetim kurulu adına yürekten teşekkür etmek istiyoruz” dedi.  Necip Şahin’in bu zorlu yolculuğunda her zaman arkasında olan ailesi de sahneye davet edildi.  İzmir Milletvekili Gazeteci Tuncay Özkan Necip Şahin’in eşine çiçek verdi. Hapishane günlerinde kendisine en büyük desteği eşinin verdiğini söyleyen  Özkan,  “Umarım dünyayı bir gün kadınlar yönetmeye başlayacaklar. O gün dünyaya barış egemen olacak, sevgi egemen olacak.  Ve o gün dünya kazanacak. O günün büyük umutçusu ve bekleyicisi benim. Sizi bugüne kadar verdiğiniz çabalar ve özveriler nedeni ile kutlayarak hepimiz adına bu çiçeği size takdim ediyorum. Var olun” dedi. Yaptığı konuşmada oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlenen Necip Şahin bu ödülün kendisi için sürpriz olduğunu belirtti.  Şahin; “Hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım. Başta Fulya hanım olmak üzere tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  2002-2016 Yıllarında başkanlığını yaptığım Münih Türkiye Halk Derneği'nin bana verdiği bu plakatı yaşamım boyunca onurla taşıyacağım” dedi. munihinsesi.com / özel
Sosyal Demokratlar Halk Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Necip Şahin’e onur ödülü verildi.

Münih Türkiye Halk Derneği’nin başkanlığını 2002-2016 yıllarında gerçekleştiren görevini geçtiğimiz ay yeni yönetime devreden Necip Şahin’e özverili çalışmalar nedeni ile onur ödülü verildi.  

Münih Türkiye Halk Derneği  yeni Başkanı Funda Kip yaptığı konuşmasında  Necip Şahin’e emeklerinden  ötürü teşekkür etti.  Kip; “Necip Şahin üye olarak başladığı derneğimizi büyük mücadele vererek bugünlere getirmiştir.  Mücadeleci bir insandır, bulunduğumuz her yeri en son Necip Şahin terk eder. Kendisi gelen konuklarımıza her zaman çok özel teşekkürler etti. Biz de bu akşam kendisine emekleri için derneğim, üyelerimiz ve yeni yönetim kurulu adına yürekten teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

 Necip Şahin’in bu zorlu yolculuğunda her zaman arkasında olan ailesi de sahneye davet edildi.  İzmir Milletvekili Gazeteci Tuncay Özkan Necip Şahin’in eşine çiçek verdi. Hapishane günlerinde kendisine en büyük desteği eşinin verdiğini söyleyen  Özkan,  “Umarım dünyayı bir gün kadınlar yönetmeye başlayacaklar. O gün dünyaya barış egemen olacak, sevgi egemen olacak.  Ve o gün dünya kazanacak. O günün büyük umutçusu ve bekleyicisi benim. Sizi bugüne kadar verdiğiniz çabalar ve özveriler nedeni ile kutlayarak hepimiz adına bu çiçeği size takdim ediyorum. Var olun” dedi.

Yaptığı konuşmada oldukça duygusal anlar yaşadığı gözlenen Necip Şahin bu ödülün kendisi için sürpriz olduğunu belirtti.  Şahin; “Hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım. Başta Fulya hanım olmak üzere tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  2002-2016 Yıllarında başkanlığını yaptığım Münih Türkiye Halk Derneği'nin bana verdiği bu plakatı yaşamım boyunca onurla taşıyacağım” dedi.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.