NECİP ŞAHİN: GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ KULAĞIDIR

Siyaset 30.11.2015 - 11:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1880+ kez okundu.
 

NECİP ŞAHİN: GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ KULAĞIDIR

Sosyal Demokrat Halk Dernekleri Federayonu (HDF) Başkanı Necip Şahin yaptığı açıklamada Gazeteciler toplumun gözü kulağıdır dedi.
Başkan Necip Şahin yayınladığı açıklamada Gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmalarını değerlendirirken önceki gün  CHP Münih Birliği'nden kovulan Gazeteci Deniz Gezginci ile ilgili şahsi facebook hesabından da bir yorum gönderdi. Necip Şahin yorumunda; "Gazeteciler toplumun gözü kulağıdır. Onlar canlarìnı ortaya koyarak, bize haber, bilgi ulaştırmak için emek harcamaktalar. Bu uğurda pek çok arkadaşımızı kurban verdik. Bir çoğu faşist zindanlara atıldı. Dün tutuklamalardan beri yüreğimiz kanıyor. Gazeteci kim olursa olsun, hangi siyasetten olursa olsun, kendisini sosyal demokrat olarak tanımlayan bir örgüt gazeteciye böyle bir davranışta bulunmuşsa önce özür dilemelidir. Yapmıyorsa o kapıya kilit vurup, en son çıkan ışıkları söndürsün. Ancak ben bir sosyal demokrat olarak sevgili Deniz'den özür diliyorum. "dedi. Necip Şahin'in Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanması ile ilgili yaptığı açıklama ise şöyleydi.
Sosyal Demokrat Halk Dernekleri Federayonu (HDF) Başkanı Necip Şahin yaptığı açıklamada Gazeteciler toplumun gözü kulağıdır dedi.

Başkan Necip Şahin yayınladığı açıklamada Gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmalarını değerlendirirken önceki gün  CHP Münih Birliği'nden kovulan Gazeteci Deniz Gezginci ile ilgili şahsi facebook hesabından da bir yorum gönderdi. Necip Şahin yorumunda; "Gazeteciler toplumun gözü kulağıdır. Onlar canlarìnı ortaya koyarak, bize haber, bilgi ulaştırmak için emek harcamaktalar. Bu uğurda pek çok arkadaşımızı kurban verdik. Bir çoğu faşist zindanlara atıldı. Dün tutuklamalardan beri yüreğimiz kanıyor. Gazeteci kim olursa olsun, hangi siyasetten olursa olsun, kendisini sosyal demokrat olarak tanımlayan bir örgüt gazeteciye böyle bir davranışta bulunmuşsa önce özür dilemelidir. Yapmıyorsa o kapıya kilit vurup, en son çıkan ışıkları söndürsün. Ancak ben bir sosyal demokrat olarak sevgili Deniz'den özür diliyorum. "dedi.

Necip Şahin'in Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ün tutuklanması ile ilgili yaptığı açıklama ise şöyleydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.