NİHAN & THE SINGLE CAMELS BÜYÜLEDİ

Kültür - Sanat 12.06.2016 - 22:07, Güncelleme: 29.06.2022 - 08:28 2179+ kez okundu.
 

NİHAN & THE SINGLE CAMELS BÜYÜLEDİ

Türk şarkıcı Nihan Devecioğlu, Nihan ve The Single Camels adını verdiği grubu ile sevenlerine Münih’te keyifli bir müzik akşamı yaşattı.
InitiativGruppe tarafından gerçekleştirilen organizasyon da sahneye çıkan Nihan Devecioğlu,  Türk,  folk, klasik ve dünya müziğinden şarkılar söyledi. Nihan Devecioğlu'nun şarkılarına Fransa, İsrail, Meksika ve İspanya'dan dört seçkin müzisyen eşlik etti. Konseri izleyenler Türk müziğinin tınılarıyla adeta büyülendi. Zaman zaman dinleyiciler de sahneye eşlik etti. Dansçı, Kareograf Ceren Oran müthiş dansı ile geceye renk kattı.  Konserden sonra geceyi organize eden InıtiativGruppe adına  Seba Ünal,   Nihan Devecioğlu’na çiçek verip teşekkür etti. Konser sonunda ısrarlara dayanamayan Nihan Devecioğlu ve grubu yeniden sahneye çıktı. Herkesin ayağa kalkması istendi ve son şarkı birlikte söylendi. Münihin Sesi olarak konserle ilgili izleyenlerden düşüncelerini aldık.  Türk Hava Yolları eski Satış Şefi Ahmet Özyurt; “Çok güzel bir akşam.  Nihan hanımı üçüncü veya dördüncü izleyişim. Türk Halk müziği motiflerini jazz müziğine  uyarlanmış. Arkadaşları ile birlikte uyum içinde büyük bir özveriyle yaptıklarını izliyorum. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.   Mustafa Küçükşahin; “Konseri sıra dışı buldum, mükemmeldi. Bizim ezgilerimizi Avrupa’nın derin eski ezgileri ile bir araya getirmişler. Öze de bağlı kalarak çok güzel bir sunum yaptılar. Metin Akpınar’ın dediği gibi oyun eğer seyirciyi kendine katıyorsa o zaman sanat olur. Bu akşam sanat seyrediyoruz” Organizasyonu gerçekleştiren InitiativGruppe e.V. adına görüşlerini aldığımız Seba Ünal; “Böyle bir konser organizasyonu burada yapabildiğimiz için kendimizi çok mutlu sayıyoruz. Çünkü bu tür müzikleri her yerde dinleyemiyoruz. Bu da bizim için çok özel bir şey. Tabii ki çok büyük bir özveri ile oluyor ama müzik ziyafetinden sonra da diyorsunuz ki iyi ki yapmışız” dedi. Deniz GEZGİNCİ munihinsesi.com / özel
Türk şarkıcı Nihan Devecioğlu, Nihan ve The Single Camels adını verdiği grubu ile sevenlerine Münih’te keyifli bir müzik akşamı yaşattı.

InitiativGruppe tarafından gerçekleştirilen organizasyon da sahneye çıkan Nihan Devecioğlu,  Türk,  folk, klasik ve dünya müziğinden şarkılar söyledi.

Nihan Devecioğlu'nun şarkılarına Fransa, İsrail, Meksika ve İspanya'dan dört seçkin müzisyen eşlik etti. Konseri izleyenler Türk müziğinin tınılarıyla adeta büyülendi. Zaman zaman dinleyiciler de sahneye eşlik etti.

Dansçı, Kareograf Ceren Oran müthiş dansı ile geceye renk kattı.  Konserden sonra geceyi organize eden InıtiativGruppe adına  Seba Ünal,   Nihan Devecioğlu’na çiçek verip teşekkür etti.

Konser sonunda ısrarlara dayanamayan Nihan Devecioğlu ve grubu yeniden sahneye çıktı. Herkesin ayağa kalkması istendi ve son şarkı birlikte söylendi.

Münihin Sesi olarak konserle ilgili izleyenlerden düşüncelerini aldık.  Türk Hava Yolları eski Satış Şefi Ahmet Özyurt; “Çok güzel bir akşam.  Nihan hanımı üçüncü veya dördüncü izleyişim. Türk Halk müziği motiflerini jazz müziğine  uyarlanmış. Arkadaşları ile birlikte uyum içinde büyük bir özveriyle yaptıklarını izliyorum. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.  

Mustafa Küçükşahin; “Konseri sıra dışı buldum, mükemmeldi. Bizim ezgilerimizi Avrupa’nın derin eski ezgileri ile bir araya getirmişler. Öze de bağlı kalarak çok güzel bir sunum yaptılar. Metin Akpınar’ın dediği gibi oyun eğer seyirciyi kendine katıyorsa o zaman sanat olur. Bu akşam sanat seyrediyoruz”

Organizasyonu gerçekleştiren InitiativGruppe e.V. adına görüşlerini aldığımız Seba Ünal; “Böyle bir konser organizasyonu burada yapabildiğimiz için kendimizi çok mutlu sayıyoruz. Çünkü bu tür müzikleri her yerde dinleyemiyoruz. Bu da bizim için çok özel bir şey. Tabii ki çok büyük bir özveri ile oluyor ama müzik ziyafetinden sonra da diyorsunuz ki iyi ki yapmışız” dedi.

Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.