OCTAVE’Lİ OLMANIN AYRICALIĞI

Yaşam 04.05.2016 - 20:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2491+ kez okundu.
 

OCTAVE’Lİ OLMANIN AYRICALIĞI

OCTAVE Türk Sanat Müziği Korosu’nun Münih ve Augsburg’taki üyeleri Münih’te Abant restoranda düzenledikleri “Meşk-i bahar” gecesinde bir araya gelerek, bu kez kendileri için çalıp kendileri için söylediler.
OCTAVE Türk Sanat Müziği Korosu’nun Münih ve Augsburg’taki üyeleri Münih’te Abant restoranda düzenledikleri “Meşk-i bahar” gecesinde bir araya gelerek, bu kez kendileri için çalıp kendileri için söylediler.  Koro şefi ünlü müzisyen Öztürk Şahin açılış konuşmasında “bu bir meşk gecesi olsa da Octave olarak artık aramızda olmayan ve hayatlarını Türk Sanat Müziği’ne adamış tüm bestekarlarımızı, saz ve ses sanatçılarımızı, hocalarımızı minnetle ve hürmetle anıyoruz” dedi. Octave’nin Meşk Gecesi korunun en minik üyeleri Kardelen ve Julide’nin “Samanyolu” adlı unutulmaz eseri büyük bir ustalıkla seslendirmeleriyle başladı. Büyük bir coşku içerisinde geçen Meşk Gecesi’nde, Türk Sanat Müziği’nin elliye yakın unutulmaz eseri seslendirildi. Octave Münih ve Augsburg korolarının kırka yakın üyesi ve otuz civarında yakının katıldığı unutulmaz gecede, koro şefi Öztürk Şahin, ceketini beline dolayıp, konuklara  bir oyun havası oynayarak sürpriz yaptı.    Ahmet İNCEL / MÜNİH
OCTAVE Türk Sanat Müziği Korosu’nun Münih ve Augsburg’taki üyeleri Münih’te Abant restoranda düzenledikleri “Meşk-i bahar” gecesinde bir araya gelerek, bu kez kendileri için çalıp kendileri için söylediler.

OCTAVE Türk Sanat Müziği Korosu’nun Münih ve Augsburg’taki üyeleri Münih’te Abant restoranda düzenledikleri “Meşk-i bahar” gecesinde bir araya gelerek, bu kez kendileri için çalıp kendileri için söylediler.  Koro şefi ünlü müzisyen Öztürk Şahin açılış konuşmasında “bu bir meşk gecesi olsa da Octave olarak artık aramızda olmayan ve hayatlarını Türk Sanat Müziği’ne adamış tüm bestekarlarımızı, saz ve ses sanatçılarımızı, hocalarımızı minnetle ve hürmetle anıyoruz” dedi. Octave’nin Meşk Gecesi korunun en minik üyeleri Kardelen ve Julide’nin “Samanyolu” adlı unutulmaz eseri büyük bir ustalıkla seslendirmeleriyle başladı. Büyük bir coşku içerisinde geçen Meşk Gecesi’nde, Türk Sanat Müziği’nin elliye yakın unutulmaz eseri seslendirildi. Octave Münih ve Augsburg korolarının kırka yakın üyesi ve otuz civarında yakının katıldığı unutulmaz gecede, koro şefi Öztürk Şahin, ceketini beline dolayıp, konuklara  bir oyun havası oynayarak sürpriz yaptı.   

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.