OCTAVE MÜNİH’E GENÇLİK VE ÇOCUK KOROSU KURUYOR

Duyurular 28.01.2020 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2579+ kez okundu.
 

OCTAVE MÜNİH’E GENÇLİK VE ÇOCUK KOROSU KURUYOR

Augsburg’dan sonra Münih'te de Gençlik ve Çocuk Korosu kuran Octave Türk Müziği Akademisi çalışmalarına 9 Şubat Pazar günü başlayacak.
Octave Türk Müziği Akademisi Koroları Şefi Öztürk Şahin önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda amaç çocuklara Türk Müziğini (Türk Sanat, Türk Halk ve Tasavvuf) altyapısı ile birlikte öğreterek özgüveni yüksek bir gençlik, bir nesil yetiştirmek.   Koronun eğitim ve gelişme alanları şöyle olacak; “ Ana dili geliştirme ve güzel türkçe konuşma,  şan eğitimi (kısaca: güzel şarkı icra eğitimi), nota ve nazariyat (türk müziği teorisi) eğitimi, enstrüman eğitimi, yönlendirme, altyapı oluşturma, Türk tarihi ve edebiyatı eğitimine başlangıç   Octave Çocuk Korosu’na katılmak isteyenler  2 Şubat Pazar günü  saat: 10:30 dan 13:30 a kadar kayıt yaptırabilecekler. Kulturhaus Milbertshofen, 3. Kat Curt Mezger Platz 1, 80809 München adresinde gerçekleştirilecek olan kurslar için ayrıntılı bilgi Öztürk Şahin: 0173 678 678 6 numaralı telefondan ve octavem@t-online.de mail adresinden alınabilinir.     Munihinsesi.com / özel
Augsburg’dan sonra Münih'te de Gençlik ve Çocuk Korosu kuran Octave Türk Müziği Akademisi çalışmalarına 9 Şubat Pazar günü başlayacak.

Octave Türk Müziği Akademisi Koroları Şefi Öztürk Şahin önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda amaç çocuklara Türk Müziğini (Türk Sanat, Türk Halk ve Tasavvuf) altyapısı ile birlikte öğreterek özgüveni yüksek bir gençlik, bir nesil yetiştirmek.

 

Koronun eğitim ve gelişme alanları şöyle olacak; “ Ana dili geliştirme ve güzel türkçe konuşma,  şan eğitimi (kısaca: güzel şarkı icra eğitimi), nota ve nazariyat (türk müziği teorisi) eğitimi, enstrüman eğitimi, yönlendirme, altyapı oluşturma, Türk tarihi ve edebiyatı eğitimine başlangıç

 

Octave Çocuk Korosu’na katılmak isteyenler  2 Şubat Pazar günü  saat: 10:30 dan 13:30 a kadar kayıt yaptırabilecekler. Kulturhaus Milbertshofen, 3. Kat Curt Mezger Platz 1, 80809 München adresinde gerçekleştirilecek olan kurslar için ayrıntılı bilgi Öztürk Şahin: 0173 678 678 6 numaralı telefondan ve octavem@t-online.de mail adresinden alınabilinir.

 

 

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.