OKTOBERFEST HIZLI BAŞLADI

Yaşam 25.09.2018 - 06:17, Güncelleme: 24.04.2022 - 12:26 2379+ kez okundu.
 

OKTOBERFEST HIZLI BAŞLADI

Almanya'nın Bavyera eyaletinin geleneksel bira festivali Oktoberfest, geçtiğimiz Cumartesi günü Münih'te başladı.
Almanya’nın Münih kentinde 1810 yılından beri düzenlenen Oktoberfest, diğer adıyla Bira Festivali, renkli görüntülere sahne oluyor. Yaklaşık 7 milyon litre biranın tüketilmesinin beklendiği festivalinde bir litre biranın fiyatı 11.50 euro’dan satılıyor. Binlerce insanın eğlendiği büyük çadırlar ve festival alanında sağlıklı bir akış sağlanması için geniş güvenlik önlemleri alındı. Festival alanı ve çevresinde kuş uçurtulmazken, festival alanına gelen ziyaretçiler didik didik aranıyor. Münih polisine yardım amacıyla İtalya ve Avusturyalı meslektaşlarından takviye alındı. 600 polis memuru ve yüzlerce zabıta festival alanında 16 gün boyunca güvenliği sağlayacak. Alana ayrıca güvenliği sağlama amacıyla kameralar yerleştirildi. İlk gününden itibaren festivale geleneksel Bavyera kıyafetleri giymiş on binlerce konuk katıldı.  7 Ekim'e kadar sürecek olan festivali bu yıl 6 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.   munihinsesi.com / özel
Almanya'nın Bavyera eyaletinin geleneksel bira festivali Oktoberfest, geçtiğimiz Cumartesi günü Münih'te başladı.

Almanya’nın Münih kentinde 1810 yılından beri düzenlenen Oktoberfest, diğer adıyla Bira Festivali, renkli görüntülere sahne oluyor.

Yaklaşık 7 milyon litre biranın tüketilmesinin beklendiği festivalinde bir litre biranın fiyatı 11.50 euro’dan satılıyor.

Binlerce insanın eğlendiği büyük çadırlar ve festival alanında sağlıklı bir akış sağlanması için geniş güvenlik önlemleri alındı. Festival alanı ve çevresinde kuş uçurtulmazken, festival alanına gelen ziyaretçiler didik didik aranıyor. Münih polisine yardım amacıyla İtalya ve Avusturyalı meslektaşlarından takviye alındı. 600 polis memuru ve yüzlerce zabıta festival alanında 16 gün boyunca güvenliği sağlayacak. Alana ayrıca güvenliği sağlama amacıyla kameralar yerleştirildi.

İlk gününden itibaren festivale geleneksel Bavyera kıyafetleri giymiş on binlerce konuk katıldı.  7 Ekim'e kadar sürecek olan festivali bu yıl 6 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
 

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.