PEYGAMBERİMİZİ MÜNİH'E ANLATILAR

Yaşam 19.04.2016 - 21:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2502+ kez okundu.
 

PEYGAMBERİMİZİ MÜNİH'E ANLATILAR

UETD Münih Kadın Kolları Münih'in en merkezi yerlerinden olan Stachus'da kurduğu stand ile Peygamberimizin hayatını anlattılar.
UETD Münih Kadın Kolları temsilcileri yaptığı açıklamada; "Kutlu Doğum Haftası nedeni ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Avrupa'da İslam'a karşı gelişen İslamafobi düşmanlığını vede ön yargıyı beyinlerden silebilmek için böyle bir organizasyon düzenledik" dedi. UETD'li Kadınlar Avrupalılara uçlarında hadislerin takılı olduğu 1000 adet gül, baklava vede lokum dağıttı.
UETD Münih Kadın Kolları Münih'in en merkezi yerlerinden olan Stachus'da kurduğu stand ile Peygamberimizin hayatını anlattılar.

UETD Münih Kadın Kolları temsilcileri yaptığı açıklamada; "Kutlu Doğum Haftası nedeni ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Avrupa'da İslam'a karşı gelişen İslamafobi düşmanlığını vede ön yargıyı beyinlerden silebilmek için böyle bir organizasyon düzenledik" dedi.

UETD'li Kadınlar Avrupalılara uçlarında hadislerin takılı olduğu 1000 adet gül, baklava vede lokum dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.