PİJAMALI ADAMLAR KIRDI GEÇİRDİ

Kültür - Sanat 18.05.2015 - 12:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2530+ kez okundu.
 

PİJAMALI ADAMLAR KIRDI GEÇİRDİ

İstanbul Meydan Sahnesinin sunduğu iki perdelik komedi oyunu Pijamalı Adamlar Münih’te sahnelendi.
Günümüzde yaşanan olayları mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla da mesaj veren, seyirciye sahneden ayna tutan Pijamalı Adamlar usta oyuncu kadrosu ile Münihli tiyatro severlerle buluştu. Oyundan önce sahneye çıkan  Şair Yahya Karagöz, okuduğu şiirlerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.    Kimi hayat şartlarından, kimi trafikten, kimi aşkından delirmek üzere. "Kim akıllı kim deli? Nasıl ayırt etmeli? İçerdekiler mi daha deli, yoksa dışardakiler mi?" sorusunu sorarak sahne alan Pijamalı Adamlar, bir akıl hastanesinde delilerin oynadığı müzikli oyunu konu aldı.  9 Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun olan Necmi Yapıcı'nın yazıp yönettiği oyunda, Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı rol aldı. İzleyenlerin zaman zaman kahkaha krizlerine girdiği oyun büyük alkış aldı. Münihin Sesi olarak görüştüğümüz tiyatro severler bu tür sanatsal organizasyonların Münih’e daha fazla gelmesini istedi. Pijamalı Adamlar’ı Münih’e getiren Nurten Karagöz; “Pijamalı adamları yoğun istek üzerine Münih’e getirdik. Oyunu sahneleyen oyuncular 80’ler dizisinden olsun,  Çocuklar Duymasın dizisinden olsun yakından tanıdığımız, çok usta oyuncular. Hepsine geldikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.   Oyunu yazan - yöneten ve başarılı bir şekilde oynayan Necmi Yapıcı Münihin Sesi’ne yaptığı açıklamada; “Münih’e ilk defa gelmiyoruz bu beşinci gelişimiz. Daha önce de bu oyunla gelmiştik. Benimle Delirir misin? adlı oyunumuzla da birkaç defa gelmiştik. Münih’i seviyoruz. İstanbul Meydan Sahnesi olarak Almanya ve Almanya’nın bir çok şehrine turnelerimiz oluyor. İnşallah önümüzdeki sezon Münih'e tekrar geliriz” dedi. Munihinsesi.com / özel
İstanbul Meydan Sahnesinin sunduğu iki perdelik komedi oyunu Pijamalı Adamlar Münih’te sahnelendi.

Günümüzde yaşanan olayları mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla da mesaj veren, seyirciye sahneden ayna tutan Pijamalı Adamlar usta oyuncu kadrosu ile Münihli tiyatro severlerle buluştu.

Oyundan önce sahneye çıkan  Şair Yahya Karagöz, okuduğu şiirlerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.   

Kimi hayat şartlarından, kimi trafikten, kimi aşkından delirmek üzere. "Kim akıllı kim deli? Nasıl ayırt etmeli? İçerdekiler mi daha deli, yoksa dışardakiler mi?" sorusunu sorarak sahne alan Pijamalı Adamlar, bir akıl hastanesinde delilerin oynadığı müzikli oyunu konu aldı. 

9 Eylül Üniversitesi tiyatro oyunculuk bölümünden mezun olan Necmi Yapıcı'nın yazıp yönettiği oyunda, Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı rol aldı.

İzleyenlerin zaman zaman kahkaha krizlerine girdiği oyun büyük alkış aldı. Münihin Sesi olarak görüştüğümüz tiyatro severler bu tür sanatsal organizasyonların Münih’e daha fazla gelmesini istedi.

Pijamalı Adamlar’ı Münih’e getiren Nurten Karagöz; “Pijamalı adamları yoğun istek üzerine Münih’e getirdik. Oyunu sahneleyen oyuncular 80’ler dizisinden olsun,  Çocuklar Duymasın dizisinden olsun yakından tanıdığımız, çok usta oyuncular. Hepsine geldikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Oyunu yazan - yöneten ve başarılı bir şekilde oynayan Necmi Yapıcı Münihin Sesi’ne yaptığı açıklamada; “Münih’e ilk defa gelmiyoruz bu beşinci gelişimiz. Daha önce de bu oyunla gelmiştik. Benimle Delirir misin? adlı oyunumuzla da birkaç defa gelmiştik. Münih’i seviyoruz. İstanbul Meydan Sahnesi olarak Almanya ve Almanya’nın bir çok şehrine turnelerimiz oluyor. İnşallah önümüzdeki sezon Münih'e tekrar geliriz” dedi.

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.