SAMSUNLULAR AUGSBURG'DA BULUŞUYOR

Etkinlik 13.05.2016 - 16:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1596+ kez okundu.
 

SAMSUNLULAR AUGSBURG'DA BULUŞUYOR

Samsunlular 15 Mayıs Pazar günü Augsburg'da buluşuyor.
Topkapı Restaurant, Landsbergerstr.58 Königsbrunn adresinde gerçekleştirilecek olan program saat 16.00'da başlayacak. Bahri Çetintaş, Tamer Bekmezci, Mustafa Alan, Mimar sinan, Halil Ars, Linas Leonidas'ın sahne alacağı etkinlikte Genç Foklor Ekibi de sahne alacak. Alkolsüz olacak gecede Tombala çekilişi de yer alacak. Bilet ücretleri ön satış 10 euro, gişe 12 euro ve üyelere 8 euro olarak belirlendi. Bilet ücretinin içerisine bir porsiyon döner dahil edildi. Dernek yetkilileri tarafından;"Samsun Gecesi Augsburglu Samsunlular olarak düzenlediğimiz ikinci, dernek olarak düzenlediğimiz ilk Samsun gecemizdir. Geçmiştede olduğu gibi amacımız bu gecede sizlere hem Samsunumuzu tanıtmak hemde sizleri güzel bir program eşliğinde eğlendirmektir.Bu gece sadece Samsunlulara özel değildir, tüm vatandaşlarımız gönülden davetlidir. Doyasıya horon tepip, unutulmaz bir gece geçirmek istiyorsanız, sizi Samsun Gecesine bekliyoruz. Gecemiz bir aile eğlencesidir ve alkolsüz olacaktır" açıklaması yapıldı.
Samsunlular 15 Mayıs Pazar günü Augsburg'da buluşuyor.

Topkapı Restaurant, Landsbergerstr.58 Königsbrunn adresinde gerçekleştirilecek olan program saat 16.00'da başlayacak.

Bahri Çetintaş, Tamer Bekmezci, Mustafa Alan, Mimar sinan, Halil Ars, Linas Leonidas'ın sahne alacağı etkinlikte Genç Foklor Ekibi de sahne alacak.

Alkolsüz olacak gecede Tombala çekilişi de yer alacak.

Bilet ücretleri ön satış 10 euro, gişe 12 euro ve üyelere 8 euro olarak belirlendi. Bilet ücretinin içerisine bir porsiyon döner dahil edildi.

Dernek yetkilileri tarafından;"Samsun Gecesi Augsburglu Samsunlular olarak düzenlediğimiz ikinci, dernek olarak düzenlediğimiz ilk Samsun gecemizdir. Geçmiştede olduğu gibi amacımız bu gecede sizlere hem Samsunumuzu tanıtmak hemde sizleri güzel bir program eşliğinde eğlendirmektir.Bu gece sadece Samsunlulara özel değildir, tüm vatandaşlarımız gönülden davetlidir. Doyasıya horon tepip, unutulmaz bir gece geçirmek istiyorsanız, sizi Samsun Gecesine bekliyoruz. Gecemiz bir aile eğlencesidir ve alkolsüz olacaktır" açıklaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.