SEFA DOĞANAY MÜNİH'İ KAHKAHAYA BOĞDU

Kültür - Sanat 21.06.2019 - 08:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1927+ kez okundu.
 

SEFA DOĞANAY MÜNİH'İ KAHKAHAYA BOĞDU

Sevilen yarışma programı Yeteneksizsiniz Türkiye'de birinci olarak adını duyuran komedyen Sefa Doğanay önceki gün Münih'te gerçekleştirdiği stand-up gösterisi ile izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.
Gökhan Altın organizasyonu ile gerçekleştirilen gösteriye Münihli sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Sahneye koşarak gelen ve seyircileri selamlayan Doğanay sözlerine; „Sizin için 36 kilo verdim“ diyerek başladı. Kendisine zayıflama esnasında ünlü profesör Canan Karatay'ın yardımcı olduğunu belirten genç komedyenin Canan Karatay taklidi izleyenleri kahkahaya boğdu.    Sefa Doğanay gösterisinde başından geçen komik olayları kendi üslübuyla anlatırken sahneye aldığı konuklarlara da takılmadan edemedi.    Gösterinin en anlamlı olaylarından biri de Gökhan Altın organizasyonu tarafından engellilerden ücret alınmaması oldu. Organizatör Gökhan Altın ve Recep Curuk şovu izlemeye gelen tüm konuklarla birebir ilgilenirken, engellilere olan yaklaşımları da ayrıca alkış aldı.    Sefa Doğanay'ın artık klasikleşen Bülent Ersoy ve Yıldız Tilbe taklidi salonu kırdı geçirdi.  Yetenekli komedyen sahneden şu cümlelerle ayrıldı; „Sizlerle birlikte olmak, burada bu memleketin sıcaklığını, kahkahasını, hikayesini bir nebze de olsa kahkahalarınıza katabildiysem ne mutlu bana. Dünyanın en büyük mutluluğu bir insanın yüzündeki tebessümün sebebi olmaktır. Ben bugün sizlerin yüzündeki tebessüm olabildiysem ne mutlu bana. Allah bu işi yapan herkese sizler gibi güzel seyirci nasip etsin“ dedi.      Münihin Sesi'ne konuşan Sefa Doğanay; „Münih'te olmak çok güzeldi, seyircim inanılmaz enerjikti. Bol bol kahkaha attık, güldük. Allah bu işi yapan herkese böyle seyirci nasip etsin diyorum. Almanya'da beni bugüne kadar sevenlerim hep çok güzel karşıladılar. Biz de onların kahkahalarına, sevgisine layık olmaya çalışıyoruz. Yoğun bir turne programımız var. Gülmek isteyen herkesin ayağına gidiyoruz“ dedi.    Deniz Gezginci / Münih
Sevilen yarışma programı Yeteneksizsiniz Türkiye'de birinci olarak adını duyuran komedyen Sefa Doğanay önceki gün Münih'te gerçekleştirdiği stand-up gösterisi ile izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Gökhan Altın organizasyonu ile gerçekleştirilen gösteriye Münihli sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Sahneye koşarak gelen ve seyircileri selamlayan Doğanay sözlerine; „Sizin için 36 kilo verdim“ diyerek başladı. Kendisine zayıflama esnasında ünlü profesör Canan Karatay'ın yardımcı olduğunu belirten genç komedyenin Canan Karatay taklidi izleyenleri kahkahaya boğdu. 

 

Sefa Doğanay gösterisinde başından geçen komik olayları kendi üslübuyla anlatırken sahneye aldığı konuklarlara da takılmadan edemedi. 

 

Gösterinin en anlamlı olaylarından biri de Gökhan Altın organizasyonu tarafından engellilerden ücret alınmaması oldu. Organizatör Gökhan Altın ve Recep Curuk şovu izlemeye gelen tüm konuklarla birebir ilgilenirken, engellilere olan yaklaşımları da ayrıca alkış aldı. 

 

Sefa Doğanay'ın artık klasikleşen Bülent Ersoy ve Yıldız Tilbe taklidi salonu kırdı geçirdi. 

Yetenekli komedyen sahneden şu cümlelerle ayrıldı; „Sizlerle birlikte olmak, burada bu memleketin sıcaklığını, kahkahasını, hikayesini bir nebze de olsa kahkahalarınıza katabildiysem ne mutlu bana. Dünyanın en büyük mutluluğu bir insanın yüzündeki tebessümün sebebi olmaktır. Ben bugün sizlerin yüzündeki tebessüm olabildiysem ne mutlu bana. Allah bu işi yapan herkese sizler gibi güzel seyirci nasip etsin“ dedi. 

 

 

Münihin Sesi'ne konuşan Sefa Doğanay; „Münih'te olmak çok güzeldi, seyircim inanılmaz enerjikti. Bol bol kahkaha attık, güldük. Allah bu işi yapan herkese böyle seyirci nasip etsin diyorum. Almanya'da beni bugüne kadar sevenlerim hep çok güzel karşıladılar. Biz de onların kahkahalarına, sevgisine layık olmaya çalışıyoruz. Yoğun bir turne programımız var. Gülmek isteyen herkesin ayağına gidiyoruz“ dedi. 

 

Deniz Gezginci / Münih

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.