SERDAR TAŞÇI MÜNİH'TE İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Spor 03.02.2016 - 10:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1706+ kez okundu.
 

SERDAR TAŞÇI MÜNİH'TE İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Bayern Münih'in transferin son gününde renklerine bağladığı Serdar Taşçı dün takımla ilk antrenmanına çıktı.
Serdar Taşçı, Alman takımının mücadele ettiği üç kulvarda da kupa almasına yardımcı olmak istediğini söyledi. Taşçı, Bayern Münih'in televizyon kanalı FCB.tv'ye yaptığı açıklamada, Kendisini iyi hissettiğini ve Bayern Münih'e geldiğinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.Bayern Münih'in her zaman büyük hedefleri olduğunu ve bu sezon da UEFA Şampiyonlar Ligi, Bundesliga şampiyonluğu ve Almanya Kupası'nı kazanmak istediğine işaret eden tecrübeli oyuncu, "Ben de takıma bu 3 kupayı kazanması için kalitemle yardımcı olmayı ümit ediyorum" ifadesini kullandı.Serdar Taşçı, bir hafta takımla iyi antrenman yaptıktan sonra formunu bulacağını kaydetti.  KAYNAK: HÜRRİYET
Bayern Münih'in transferin son gününde renklerine bağladığı Serdar Taşçı dün takımla ilk antrenmanına çıktı.

Serdar Taşçı, Alman takımının mücadele ettiği üç kulvarda da kupa almasına yardımcı olmak istediğini söyledi. 
Taşçı, Bayern Münih'in televizyon kanalı FCB.tv'ye yaptığı açıklamada, Kendisini iyi hissettiğini ve Bayern Münih'e geldiğinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Bayern Münih'in her zaman büyük hedefleri olduğunu ve bu sezon da UEFA Şampiyonlar Ligi, Bundesliga şampiyonluğu ve Almanya Kupası'nı kazanmak istediğine işaret eden tecrübeli oyuncu, "Ben de takıma bu 3 kupayı kazanması için kalitemle yardımcı olmayı ümit ediyorum" ifadesini kullandı.

Serdar Taşçı, bir hafta takımla iyi antrenman yaptıktan sonra formunu bulacağını kaydetti. 

KAYNAK: HÜRRİYET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.