SEZGİN İNCEEL’İN “ÜMİT VAR” I TAM NOT ALDI

Kültür - Sanat 22.07.2018 - 21:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2793+ kez okundu.
 

SEZGİN İNCEEL’İN “ÜMİT VAR” I TAM NOT ALDI

Münihli Türk müzisyen, eğitimci Sezgin İnceel Joko Connection etkinlikleri kapsamında verdiği konser ile dinleyenleri büyüledi. Başarılı müzisyenin geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan “Ümitvar” albümü dinleyenlerden tam not aldı.
Sezgin İnceel konserin başında kendisinden ve geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan Ümitvar albümünden bilgiler verdi. İnceel  kendi şarkılarının yanı sıra söylediği İngilizce ve Türkçe şarkılarla da dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.   Yaklaşık bir saat süren konserde Sezgin İnceel, geçtiğimiz aylarda çıkardığı Ümitvar adlı albümden “Ümitvar”, “Rakıcı”, “Yabancı”, “Paris” gibi parçalara yer verirken, kendi albümünün dışında İngilizce ve Türkçe şarkılara da söyledi.   Aynı zamanda müzik eğitmeni olan Sezgin İnceel, eski öğrencisi Hülya Bozkurt ile de birlikte şarkı söyledi.   Joko Connection müzik etkinliklerinin ilk konuğu olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Sezgin İnceel,  Münihin Sesi’ne yaptığı açıklamada; “Benim için ilginç bir etkinlik oldu çünkü konser teklifini bir hafta önce aldım. Burası yeni bir mekan, konserleri yeni yeni düzenlemeye başlıyorlar ve burayı bir kültür merkezi haline getirmeye çalışıyorlar. Joko Connection  çok güzel çalışan bir kulüp o nedenle bende kendilerine destek vermek istedim” dedi.     Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan “Ümitvar” albümüne gösterilen ilginin kendisini memnun ettiğini de belirten İnceel; “Kendimi bildim bileli şarkı yazıyordum. Ümitvar albümünü üç dört sene önce toparlamaya başladım.  Bu albümde her şey var diyebilirim. Şarkılarımı hepimizi meşgul eden şeylerden seçiyorum. İnsanlar arası ilişkiler, insanın kendiyle olan ilişkisi, aşk, sevindiğim ve üzüldüğüm dünyada beni ne etkiliyorsa şarkılarıma da etki ediyor.  Son iki sene hem Türkiye hem dünya zor bir süreçten geçti bu olaylar da benim müziğimi etkiledi. Sanıyorum ortaya güzel bir albüm çıktı” dedi.   Munihinsesi.com / özel
Münihli Türk müzisyen, eğitimci Sezgin İnceel Joko Connection etkinlikleri kapsamında verdiği konser ile dinleyenleri büyüledi. Başarılı müzisyenin geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan “Ümitvar” albümü dinleyenlerden tam not aldı.

Sezgin İnceel konserin başında kendisinden ve geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan Ümitvar albümünden bilgiler verdi. İnceel  kendi şarkılarının yanı sıra söylediği İngilizce ve Türkçe şarkılarla da dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.

 

Yaklaşık bir saat süren konserde Sezgin İnceel, geçtiğimiz aylarda çıkardığı Ümitvar adlı albümden “Ümitvar”, “Rakıcı”, “Yabancı”, “Paris” gibi parçalara yer verirken, kendi albümünün dışında İngilizce ve Türkçe şarkılara da söyledi.

 

Aynı zamanda müzik eğitmeni olan Sezgin İnceel, eski öğrencisi Hülya Bozkurt ile de birlikte şarkı söyledi.

 

Joko Connection müzik etkinliklerinin ilk konuğu olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Sezgin İnceel,  Münihin Sesi’ne yaptığı açıklamada; “Benim için ilginç bir etkinlik oldu çünkü konser teklifini bir hafta önce aldım. Burası yeni bir mekan, konserleri yeni yeni düzenlemeye başlıyorlar ve burayı bir kültür merkezi haline getirmeye çalışıyorlar. Joko Connection  çok güzel çalışan bir kulüp o nedenle bende kendilerine destek vermek istedim” dedi.  

 

Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan “Ümitvar” albümüne gösterilen ilginin kendisini memnun ettiğini de belirten İnceel; “Kendimi bildim bileli şarkı yazıyordum. Ümitvar albümünü üç dört sene önce toparlamaya başladım.  Bu albümde her şey var diyebilirim. Şarkılarımı hepimizi meşgul eden şeylerden seçiyorum. İnsanlar arası ilişkiler, insanın kendiyle olan ilişkisi, aşk, sevindiğim ve üzüldüğüm dünyada beni ne etkiliyorsa şarkılarıma da etki ediyor.  Son iki sene hem Türkiye hem dünya zor bir süreçten geçti bu olaylar da benim müziğimi etkiledi. Sanıyorum ortaya güzel bir albüm çıktı” dedi.

 

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.