SİVAS'I UNUTMADILAR

Yaşam 03.07.2016 - 11:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1703+ kez okundu.
 

SİVAS'I UNUTMADILAR

Münih Tokatlılar Kültür Derneği, 02 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta yakılan aydınlarımızı unutmadı.
Tokatlılar Derneğinin binasında gerçekleştirilen organizasyonda 2.Temmuz 1993 Sivas Madımak otelinde dinci yobazlar tarafından yakılarak canlarını veren aydınlarımız anıldı. Denek üyeleri ile birlikte vatandaşların da katıldığı anma töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılırken, kaybedilen 35 can için 35 mum yakıldı. Törende dualar okundu, lokmalar dağıtıldı, şiirler ile deyişler eşliğinde Sivas'ta yakılan aydınlar anıldı ve ülkemizde yaşanan terör saldırıları kınandı.
Münih Tokatlılar Kültür Derneği, 02 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta yakılan aydınlarımızı unutmadı.

Tokatlılar Derneğinin binasında gerçekleştirilen organizasyonda 2.Temmuz 1993 Sivas Madımak otelinde dinci yobazlar tarafından yakılarak canlarını veren aydınlarımız anıldı.

Denek üyeleri ile birlikte vatandaşların da katıldığı anma töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılırken, kaybedilen 35 can için 35 mum yakıldı.

Törende dualar okundu, lokmalar dağıtıldı, şiirler ile deyişler eşliğinde Sivas'ta yakılan aydınlar anıldı ve ülkemizde yaşanan terör saldırıları kınandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.