SUNEXPRESS DÜZENLİ UÇUŞLARA BAŞLADI

Yaşam 12.06.2020 - 06:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1962+ kez okundu.
 

SUNEXPRESS DÜZENLİ UÇUŞLARA BAŞLADI

Münih'ten Türkiye'nin bir çok destinasyonuna uçan Sunexpress havayollurı da 10 Haziran itibari ile uçuşlarına başladığını açıkladı. Sunexpress'ten yapılan açıklamaya haberin devamından ulaşabilirsiniz.
Münih'ten Türkiye'nin bir çok destinasyonuna uçan Sunexpress havayollurı da 10 Haziran itibari ile uçuşlarına başladığını açıkladı. Sunexpress firmasından önceki gün şu açıklama yapıldı.    Değerli  yolcularmiz  Çok bekledik, çok beklediniz. Sizlerde,bizler de yolcularımız da cok beklediler. Bu süreçte destek olan anlayis gösteren tüm yolcu ve acentemiz herkese teşekkür ediyoruz. SunExpress olarak 10.06.2020 itibari ile düzenli uçuşlarımıza başlıyoruz. Sistemde satışa açık olan uçuşlarımız icra edilecektir. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan  dolayı mutlu ve gururluyuz. Camiamiza , tüm acente ve misafirlerimize hayırlı olmasını diler,  Misafirlerimizin sağlık ve esenlik içinde uçuşlarını gerçekleştirmelerini temenni ederiz. Korona Krizindeki yeni Normalde lütfen aşağıdaki hususlara yolcularımız dikkat etsinler. • Uçuş öncesi 3-4 saat önceden Havalimanın da olsunlar. • Havalimanların da ve uçuşta maske takmaya , sosyal mesafeye ve temizlik kurallarına dikkat etsinler. • Uçuş öncesi , uçuş esnasında ve uçuştan sonra görevlilerin vereceği bilgi ve talimatlara mutlaka uysunlar. Türkiye çıkışlarında sadece Avrupa birliği vatandaslari ile bu  ülkelerde çalışma ve oturma izni olan vatandaslarimiz ucusa kabul edilecektir. Aile birleşimi  vizesi ( Esi Türk Vatandasi ise),  Normal Vizeli , iş vizesi ve turistik vize ile Yeşil Pasaportluların Avrupa girişlerine izin verilmiyor maalesef. Türkiye`ye ise  (hukuki bir engel yok ise ) hem Türkiye Cumhuriyeti vatandaslarimiz , hem de Avrupa Vatandaslari da giris yapabileceklerdir. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.  Saygılarımızla SunExpress
Münih'ten Türkiye'nin bir çok destinasyonuna uçan Sunexpress havayollurı da 10 Haziran itibari ile uçuşlarına başladığını açıkladı. Sunexpress'ten yapılan açıklamaya haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Münih'ten Türkiye'nin bir çok destinasyonuna uçan Sunexpress havayollurı da 10 Haziran itibari ile uçuşlarına başladığını açıkladı. Sunexpress firmasından önceki gün şu açıklama yapıldı. 

 

Değerli  yolcularmiz 

Çok bekledik, çok beklediniz. Sizlerde,bizler de yolcularımız da cok beklediler.
Bu süreçte destek olan anlayis gösteren tüm yolcu ve acentemiz herkese teşekkür ediyoruz.
SunExpress olarak 10.06.2020 itibari ile düzenli uçuşlarımıza başlıyoruz.
Sistemde satışa açık olan uçuşlarımız icra edilecektir. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan 
dolayı mutlu ve gururluyuz. Camiamiza , tüm acente ve misafirlerimize hayırlı olmasını diler, 
Misafirlerimizin sağlık ve esenlik içinde uçuşlarını gerçekleştirmelerini temenni ederiz.

Korona Krizindeki yeni Normalde lütfen aşağıdaki hususlara yolcularımız dikkat etsinler.
• Uçuş öncesi 3-4 saat önceden Havalimanın da olsunlar.
• Havalimanların da ve uçuşta maske takmaya , sosyal mesafeye ve temizlik kurallarına dikkat etsinler.
• Uçuş öncesi , uçuş esnasında ve uçuştan sonra görevlilerin vereceği bilgi ve talimatlara mutlaka uysunlar.

Türkiye çıkışlarında sadece Avrupa birliği vatandaslari ile bu  ülkelerde çalışma ve oturma izni olan vatandaslarimiz ucusa kabul edilecektir.
Aile birleşimi  vizesi ( Esi Türk Vatandasi ise),  Normal Vizeli , iş vizesi ve turistik vize ile Yeşil Pasaportluların Avrupa girişlerine izin verilmiyor maalesef.
Türkiye`ye ise  (hukuki bir engel yok ise ) hem Türkiye Cumhuriyeti vatandaslarimiz , hem de Avrupa Vatandaslari da giris yapabileceklerdir.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz. 

Saygılarımızla

SunExpress

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.