TIBBİ MALZEME İHRAÇ ETMEYECEK

Sağlık 05.03.2020 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2386+ kez okundu.
 

TIBBİ MALZEME İHRAÇ ETMEYECEK

Alman Hükümeti, koronavirüsün daha fazla yayılmasını göz önüne alarak, solunum maskelerinin ve diğer koruyucu ekipmanların da yer aldığı tıbbi teçhizat ihracatını yasakladı.
ALMANYA Ekonomi Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını yönetmek için oluşturulan kriz masasının tıbbi teçhizat ihracatına yönelik aldığı kararın bugün resmi gazetede yayımlandığı belirtildi. Buna göre, solunum maskeleri, eldivenler ve koruyucu giysiler gibi virüse karşı tıbbi koruyucu ekipmanların başka ülkelere ihracatı yasaklandı. Açıklamada, virüse karşı kriz masasıyla eyaletler arasındaki iş birliğinin artırılacağı vurgulanarak, kriz masasının yarın bir toplantı yapacağı bildirildi. Kaynak: Hürriyet  
Alman Hükümeti, koronavirüsün daha fazla yayılmasını göz önüne alarak, solunum maskelerinin ve diğer koruyucu ekipmanların da yer aldığı tıbbi teçhizat ihracatını yasakladı.

ALMANYA Ekonomi Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını yönetmek için oluşturulan kriz masasının tıbbi teçhizat ihracatına yönelik aldığı kararın bugün resmi gazetede yayımlandığı belirtildi. Buna göre, solunum maskeleri, eldivenler ve koruyucu giysiler gibi virüse karşı tıbbi koruyucu ekipmanların başka ülkelere ihracatı yasaklandı. Açıklamada, virüse karşı kriz masasıyla eyaletler arasındaki iş birliğinin artırılacağı vurgulanarak, kriz masasının yarın bir toplantı yapacağı bildirildi.

Kaynak: Hürriyet

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.