TD-PLATTFORM MÜNİH'TE BULUŞUYOR

Duyurular 25.09.2019 - 14:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1959+ kez okundu.
 

TD-PLATTFORM MÜNİH'TE BULUŞUYOR

TD Plattform Bavyera (Alman-Türk Üniversiteliler ve Akademisyenler Platformu) 27 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Dachauerstr. 274 adresinde bir araya gelecek.
1870 yılında Herman von Schmid tarafından kaleme alınan "Türken in München" isimli romanın sunumunun yapılacağı toplantıda, kitapta işlenen Bavyera kralı tarafından Osmanlı ile girişilen askeri mücadelede ikinci Viyana kuşatmasında ve Belgrad harplerinde esir edilen Ganimet Türklerin Münih'te ki hayat hikayesi ele alınacak. Ardından Alman ve Türk misafirler birlikte bira ve yemek eşliğinde sohbet etme imkanı bulacak.  Ayrıca dernek temsilcileri tarafından açıklamada 12 Ekim Cumartesi günü Münih’te ki akademisyenlere yönelik bir kahvaltı organizasyonunun olduğu belirtildi. Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye  rv.muenchen@td-plattform.de mail adresinden ulaşabilirsiniz.  
TD Plattform Bavyera (Alman-Türk Üniversiteliler ve Akademisyenler Platformu) 27 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Dachauerstr. 274 adresinde bir araya gelecek.

1870 yılında Herman von Schmid tarafından kaleme alınan "Türken in München" isimli romanın sunumunun yapılacağı toplantıda, kitapta işlenen Bavyera kralı tarafından Osmanlı ile girişilen askeri mücadelede ikinci Viyana kuşatmasında ve Belgrad harplerinde esir edilen Ganimet Türklerin Münih'te ki hayat hikayesi ele alınacak.

Ardından Alman ve Türk misafirler birlikte bira ve yemek eşliğinde sohbet etme imkanı bulacak. 

Ayrıca dernek temsilcileri tarafından açıklamada 12 Ekim Cumartesi günü Münih’te ki akademisyenlere yönelik bir kahvaltı organizasyonunun olduğu belirtildi.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgiye  rv.muenchen@td-plattform.de mail adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.