TERİM'İN TOPLANTISINA TÜRKGÜCÜ ATASPOR KATILDI

Spor 07.08.2015 - 20:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2470+ kez okundu.
 

TERİM'İN TOPLANTISINA TÜRKGÜCÜ ATASPOR KATILDI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de katıldığı Avrupa Futbol Buluşmaları toplantısına Münih Türk Gücü Ataspor Antrönörü Alper Kayabunar da katıldı
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de katıldığı Avrupa Futbol Buluşmaları toplantısına Münih Türk Gücü Ataspor Antrönörü Alper Kayabunar da katıldı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen "Avrupa Futbol Buluşmaları" organizasyonu Almanya'nın Stuttgart kentindeki toplantının ardından sona erdi. Alper Kayabunar toplantıda; "Münih Türk Gücü Ataspor'un her zaman hem TFF ile hem de tüm köklü Türk takımları ile çalısmaya hazır olduğunu" dile getirdi. Çesitli konularda görüş alış verişi yapılan toplantının ardından tüm katılıcımlar adına  Stuttgart Baş Konsolosu Ahmet Akıntı,  Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e bir şilt verdi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de katıldığı Avrupa Futbol Buluşmaları toplantısına Münih Türk Gücü Ataspor Antrönörü Alper Kayabunar da katıldı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de katıldığı Avrupa Futbol Buluşmaları toplantısına Münih Türk Gücü Ataspor Antrönörü Alper Kayabunar da katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen "Avrupa Futbol Buluşmaları" organizasyonu Almanya'nın Stuttgart kentindeki toplantının ardından sona erdi.

Alper Kayabunar toplantıda; "Münih Türk Gücü Ataspor'un her zaman hem TFF ile hem de tüm köklü Türk takımları ile çalısmaya hazır olduğunu" dile getirdi.

Çesitli konularda görüş alış verişi yapılan toplantının ardından tüm katılıcımlar adına  Stuttgart Baş Konsolosu Ahmet Akıntı,  Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e bir şilt verdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.