TEŞEKKÜRLER HABER BAYERN

Duyurular 20.10.2015 - 20:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1459+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜRLER HABER BAYERN

Bayern bölgesinin en kapsamlı haber portalı haberbayern.de, bu hafta ki haftanın kapağı bölümünde Münih’in Sesi’ne yer vermiş.
Münih’in Sesi olarak yayına başladığımız ilk gün “tarafsız gazetecilik” gereği Münih’te hiçbir siyasi partinin ya da düşüncenin “tarafı” olmayacağımızı ve tek amacımızın Münih’te Yaşayan Türklerin sesini duyurmak olduğunu  belirtmiştik.  Bugüne kadar ki yayınlarımızda kişileri ve kuruluşları, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliği taşıyan ifadelere yer vermeden yayın prensibini benimsedik. Elimizden geldiğince, haberimiz olduğunca her kesimden habere sitemizde yer vermeye çalıştık. Kısa zaman olmasına rağmen Münih’in Sesi’ne gösterilen ilgiden dolayı herkese tek tek teşekkür ederiz. Bayern bölgesinin en kapsamlı haber portalı haberbayern.de sitesine ve kurucusu Adnan Tokuç’a bu nazik jestinden dolayı  şükranlarımızı sunarız. “Birlikte daha güçlüyüz…” Münih’in Sesi
Bayern bölgesinin en kapsamlı haber portalı haberbayern.de, bu hafta ki haftanın kapağı bölümünde Münih’in Sesi’ne yer vermiş.

Münih’in Sesi olarak yayına başladığımız ilk gün “tarafsız gazetecilik” gereği Münih’te hiçbir siyasi partinin ya da düşüncenin “tarafı” olmayacağımızı ve tek amacımızın Münih’te Yaşayan Türklerin sesini duyurmak olduğunu  belirtmiştik.  Bugüne kadar ki yayınlarımızda kişileri ve kuruluşları, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliği taşıyan ifadelere yer vermeden yayın prensibini benimsedik. Elimizden geldiğince, haberimiz olduğunca her kesimden habere sitemizde yer vermeye çalıştık.

Kısa zaman olmasına rağmen Münih’in Sesi’ne gösterilen ilgiden dolayı herkese tek tek teşekkür ederiz. Bayern bölgesinin en kapsamlı haber portalı haberbayern.de sitesine ve kurucusu Adnan Tokuç’a bu nazik jestinden dolayı  şükranlarımızı sunarız.

“Birlikte daha güçlüyüz…”

Münih’in Sesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.