THY MÜNİH UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Yaşam 02.06.2020 - 18:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1777+ kez okundu.
 

THY MÜNİH UÇUŞLARI BAŞLIYOR

THY 18 Haziran itibarıyla Avrupa’da altı ülkedeki 16 kentten Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçuşlara başlayacağını duyurdu. Bu şehirler arasında Münih’te bulunuyor. Açıklamada, ilgili yurt içi uçuş noktaları ise Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Ordu-Giresun, Elazığ, Samsun, Hatay, Kayseri, Trabzon, İzmir, Konya, Bodrum-Dalaman olarak sıralandı.
THY, 10 Haziran’da İstanbul çıkış ve varışlı yurt dışı uçuşlara başlayacağını daha önce duyurmuştu.   THY’den yurt dışından Anadolu şehirlerine gerçekleştirilecek uçuşlarla ilgili yapılan açıklamada, “18 Haziran tarihi itibarıyla Avrupa’da 6 ülkedeki 16 şehirden Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçuş gerçekleştirecek” denildi.   6 ÜLKEDEN ANADOLU KENTLERİNE UÇUŞ   Açıklamaya göre, söz konusu tarihte Almanya, İsviçre, Avusturya, Hollanda ve Danimarka’dan Anadolu kentlere direkt uçuş başlayacak.   Bu kapsamda Almanya’da Münih, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, Hannover, Köln, Düsseldorf ve Hamburg; İsviçre’de Zürih, Cenevre ve Basel; Avusturya’da Viyana ve Salzburg, Hollanda’da Amsterdam; Danimarka’da Kopenhag ve İsveç’te Stockholm’dan Anadolu’ya direkt uçuş yapılacak.   Açıklamada, ilgili yurt içi uçuş noktaları ise Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Ordu-Giresun, Elazığ, Samsun, Hatay, Kayseri, Trabzon, İzmir, Konya, Bodrum-Dalaman olarak sıralandı.    THY’nin daha önce icra etmediği Basel-Gaziantep, Hannover-Diyarbakır, Salzburg–Ordu/Giresun, Frankfurt-Elazığ, Amsterdam–Kayseri hatları da ilk kez uçuş planlamasına dahil edildi.    THY koronavirüs salgınına bağlı seyahat kısıtlamaları nedeniyle tarifeli yolcu uçuşlarını 28 Mart tarihi itibarıyla durdurmuştu.   KAYNAK: Sözcü      
THY 18 Haziran itibarıyla Avrupa’da altı ülkedeki 16 kentten Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçuşlara başlayacağını duyurdu. Bu şehirler arasında Münih’te bulunuyor. Açıklamada, ilgili yurt içi uçuş noktaları ise Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Ordu-Giresun, Elazığ, Samsun, Hatay, Kayseri, Trabzon, İzmir, Konya, Bodrum-Dalaman olarak sıralandı.

THY, 10 Haziran’da İstanbul çıkış ve varışlı yurt dışı uçuşlara başlayacağını daha önce duyurmuştu.

 

THY’den yurt dışından Anadolu şehirlerine gerçekleştirilecek uçuşlarla ilgili yapılan açıklamada, “18 Haziran tarihi itibarıyla Avrupa’da 6 ülkedeki 16 şehirden Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçuş gerçekleştirecek” denildi.

 

6 ÜLKEDEN ANADOLU KENTLERİNE UÇUŞ

 

Açıklamaya göre, söz konusu tarihte Almanya, İsviçre, Avusturya, Hollanda ve Danimarka’dan Anadolu kentlere direkt uçuş başlayacak.

 

Bu kapsamda Almanya’da Münih, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, Hannover, Köln, Düsseldorf ve Hamburg; İsviçre’de Zürih, Cenevre ve Basel; Avusturya’da Viyana ve Salzburg, Hollanda’da Amsterdam; Danimarka’da Kopenhag ve İsveç’te Stockholm’dan Anadolu’ya direkt uçuş yapılacak.

 

Açıklamada, ilgili yurt içi uçuş noktaları ise Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Ordu-Giresun, Elazığ, Samsun, Hatay, Kayseri, Trabzon, İzmir, Konya, Bodrum-Dalaman olarak sıralandı. 

 

THY’nin daha önce icra etmediği Basel-Gaziantep, Hannover-Diyarbakır, Salzburg–Ordu/Giresun, Frankfurt-Elazığ, Amsterdam–Kayseri hatları da ilk kez uçuş planlamasına dahil edildi. 

 

THY koronavirüs salgınına bağlı seyahat kısıtlamaları nedeniyle tarifeli yolcu uçuşlarını 28 Mart tarihi itibarıyla durdurmuştu.

 

KAYNAK: Sözcü

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.