TİYATRO KEYFİ OYUNCU ARIYOR

Kültür - Sanat 05.06.2019 - 12:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1768+ kez okundu.
 

TİYATRO KEYFİ OYUNCU ARIYOR

Münih’te Türkçe tiyato eğitimi veren ve Türkçe oyunlar sergileyen “Tiyatro Keyfi” amatör tiyatro grubu yeni oyuncular arıyor.
Tiyatro Hocası Oktay Gümüş yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, tiyatroya gönül vermiş yeni yüzler aranıyor. Tiyatro Keyfi’nin amaçlarından biri de dernekleşmek.     Tiyatro Keyfi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Sanattan mahrum bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.  Ufkumuzu genişletmek, beynimizi ve ruhumuzu zenginleştirmek için tiyatro yapıyoruz.  Almanya‘da Türk dili kullanımının doğru çizgide gelişmesinde katkımız olsun istiyoruz. Münih’in iyi bir Türk tiyatroyu hakettiğine, ihtiyacı olduğuna inaniyoruz. Kesinlikle din, ırk, cinsiyet, politik görüş ayrımı yapmıyoruz. Şiddetten uzak, bölücü değil bütünleştirici, yıkıcı değil yapıcı tiyatro kültürünü destekliyoruz. Artiz yetiştirmiyoruz,   sanat üretiyoruz. Her oyuncumuzun kendi sınırlarını aşmasına yardım ediyor, ancak  sadece bir ekibin başarılı olabileceğine inanıyoruz.  Oyuncularımızdan disiplinli olmaları ve coşkularını kaybetmemelerini bekliyoruz. En önemlisi de  bizler tiyatrodan keyif alıyoruz ve seyircilerimize de keyif vermek istiyoruz” vurgusu yapıldı.   Munihinsesi.com / özel
Münih’te Türkçe tiyato eğitimi veren ve Türkçe oyunlar sergileyen “Tiyatro Keyfi” amatör tiyatro grubu yeni oyuncular arıyor.

Tiyatro Hocası Oktay Gümüş yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, tiyatroya gönül vermiş yeni yüzler aranıyor. Tiyatro Keyfi’nin amaçlarından biri de dernekleşmek.  

 

Tiyatro Keyfi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Sanattan mahrum bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.  Ufkumuzu genişletmek, beynimizi ve ruhumuzu zenginleştirmek için tiyatro yapıyoruz.  Almanya‘da Türk dili kullanımının doğru çizgide gelişmesinde katkımız olsun istiyoruz. Münih’in iyi bir Türk tiyatroyu hakettiğine, ihtiyacı olduğuna inaniyoruz. Kesinlikle din, ırk, cinsiyet, politik görüş ayrımı yapmıyoruz. Şiddetten uzak, bölücü değil bütünleştirici, yıkıcı değil yapıcı tiyatro kültürünü destekliyoruz. Artiz yetiştirmiyoruz,   sanat üretiyoruz. Her oyuncumuzun kendi sınırlarını aşmasına yardım ediyor, ancak  sadece bir ekibin başarılı olabileceğine inanıyoruz.  Oyuncularımızdan disiplinli olmaları ve coşkularını kaybetmemelerini bekliyoruz. En önemlisi de  bizler tiyatrodan keyif alıyoruz ve seyircilerimize de keyif vermek istiyoruz” vurgusu yapıldı.

 

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.