TÜMATA MÜLTECİLER İÇİN SAHNEDE

Etkinlik 20.09.2016 - 06:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2750+ kez okundu.
 

TÜMATA MÜLTECİLER İÇİN SAHNEDE

Kültürhaus Milbertshofen da 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Interkulturelles Konserinde Türk müziğinden ezgiler sunan Tümata sahne alacak.
Mülteciler yararına gerçekleştirilecek olan konserde 120 Alman, Türk ve Kuzey Afrikalı müzisyenler bir araya gelecek. Kulturhaus Milbertshofen, Curt-Mezger-Platz 1, 80809 adresinde gerçekleştirilecek olan konserde Tümata saat 17.30'da sahne alacak ve konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. Gecenin tüm geliri mültecilere yardım için kullanılacak. Konserin biletleri 15 euro, indirimli 10 euro ve çocuklar için 5 euro'dan satılacak.
Kültürhaus Milbertshofen da 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Interkulturelles Konserinde Türk müziğinden ezgiler sunan Tümata sahne alacak.

Mülteciler yararına gerçekleştirilecek olan konserde 120 Alman, Türk ve Kuzey Afrikalı müzisyenler bir araya gelecek.

Kulturhaus Milbertshofen, Curt-Mezger-Platz 1, 80809 adresinde gerçekleştirilecek olan konserde Tümata saat 17.30'da sahne alacak ve konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

Gecenin tüm geliri mültecilere yardım için kullanılacak. Konserin biletleri 15 euro, indirimli 10 euro ve çocuklar için 5 euro'dan satılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.