TÜMATA'DAN ÜÇ GÜNLÜK PROGRAM

Etkinlik 13.11.2016 - 09:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1624+ kez okundu.
 

TÜMATA'DAN ÜÇ GÜNLÜK PROGRAM

Dünyaca ünlü Müzikterapist ve Tasavvuf Üstadı Dr. Rahmi Oruç Güvenç, ergoterapist eşi Azize Andrea Güvenç ve Tümata ekibi ile birlikte Münih'te Konser, Sema akşamı, Tasavvuf ve Müzikterapi Semineri gerçekleştirecek.
25 Kasım Cuma akşamı Mohr Villa'da gerçekleşecek olan konserde çok eski Orta Asya ve Tasavvuf musikisi eserleri, geleneksel enstrümanlar eşliğinde icra edilecek. Konserde çeşitli Orta Asya ve şaman kültüründen dans ve icra örnekleri sunulacak. 26 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan müzik kursunda, katılımcılar Rebab, Kopuz, Ney, Çeng gibi eski Orta Asya enstrümanlarını yakından bir görebilecek, icra edebilecek ve makam musikisinden örnekleri öğrenmek için ilk adımı bu kursta atabilecekler. Aynı gün akşamı gerçekleşecek olan etkinlikte katılımcılar herhangi bir deneyim koşulu aranmaksızın Sema edebilecek veya dinleyici olarak katılabilecekler. 27 Kasım Pazar günü "Furkan" (iyi ile kötüyü birbirinden ayırt etme) konulu seminerde ise günlük hayatta Tasavvuf düşüncesini uygulama üzerine sohbet, müzikterapi uygulaması ve makam müziklerinden örnekler verilecek.
Dünyaca ünlü Müzikterapist ve Tasavvuf Üstadı Dr. Rahmi Oruç Güvenç, ergoterapist eşi Azize Andrea Güvenç ve Tümata ekibi ile birlikte Münih'te Konser, Sema akşamı, Tasavvuf ve Müzikterapi Semineri gerçekleştirecek.

25 Kasım Cuma akşamı Mohr Villa'da gerçekleşecek olan konserde çok eski Orta Asya ve Tasavvuf musikisi eserleri, geleneksel enstrümanlar eşliğinde icra edilecek. Konserde çeşitli Orta Asya ve şaman kültüründen dans ve icra örnekleri sunulacak.

26 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan müzik kursunda, katılımcılar Rebab, Kopuz, Ney, Çeng gibi eski Orta Asya enstrümanlarını yakından bir görebilecek, icra edebilecek ve makam musikisinden örnekleri öğrenmek için ilk adımı bu kursta atabilecekler.

Aynı gün akşamı gerçekleşecek olan etkinlikte katılımcılar herhangi bir deneyim koşulu aranmaksızın Sema edebilecek veya dinleyici olarak katılabilecekler.

27 Kasım Pazar günü "Furkan" (iyi ile kötüyü birbirinden ayırt etme) konulu seminerde ise günlük hayatta Tasavvuf düşüncesini uygulama üzerine sohbet, müzikterapi uygulaması ve makam müziklerinden örnekler verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.