TÜRKÇE BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Sağlık 13.10.2015 - 13:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2478+ kez okundu.
 

TÜRKÇE BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Münih Schwabing kliniği’nde Türkçe bilgilendirme toplantıları sürüyor
Staedtisches Klinikum München (STKM) bünyesindeki dört klinikten biri olan Münih Schwabing Kliniği’nde geleneksel hale gelen Türkçe Sağlık Bilgilendirme Toplantıları sürüyor. Türkçe Sağlık Bilgilendirme Toplantıları üç aylık yaz tatilinden sonra 22 Ekim’de yeniden başlıyor. Kış sezonunun ilk toplantısı 22 Ekim Perşembe günü saat 17.00’de Schwabing Kliniğin ana binasındaki konferans salonunda yapılacak. İlk toplantıda Diyabet Okulu Müdiresi Hedwig Rauch, “Ensülin etkisi, iğne vurma ve pen” konusunda bir konferans verecek. Bu konferansta her zaman olduğu gibi anında Türkçe’ye tercüme edilecek, konuklar sorularını Türkçe olarak sorup Türkçe olarak yanıt alabilecek.   TÜRKÇE BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI PROGRAMI Özellikle yeterli Almanca’ya sahip olmayan birinci ve ikinci nesil Türkler’e yönelik Türkçe bilgilendirme toplantıları büyük ilgi görüyor. 2015 yılı sonuna kadar yapılacak toplantılarla ilgili bilgiler: 22 Ekim 2015    Ensülin etkisi, iğne vurma ve pen 19 Kasım 2015  Kasık fıtığı ve bakım olanakları 10 Aralık 2015   Şeker hastası olarak nasıl kolayca kilo verebiliriz? Tüm toplantılar Perşembe günleri 17.00 – 18.30 saatleri arasında ve Münih Schwabing Kliniği ana binasında birinci kattaki konferans salonunda yapılmaktadır. Toplantılarla ilgili bilgileri 089 / 3068 2622 nolu telefondan Türkçe olarak alabilirsiniz. 
Münih Schwabing kliniği’nde Türkçe bilgilendirme toplantıları sürüyor

Staedtisches Klinikum München (STKM) bünyesindeki dört klinikten biri olan Münih Schwabing Kliniği’nde geleneksel hale gelen Türkçe Sağlık Bilgilendirme Toplantıları sürüyor. Türkçe Sağlık Bilgilendirme Toplantıları üç aylık yaz tatilinden sonra 22 Ekim’de yeniden başlıyor. Kış sezonunun ilk toplantısı 22 Ekim Perşembe günü saat 17.00’de Schwabing Kliniğin ana binasındaki konferans salonunda yapılacak. İlk toplantıda Diyabet Okulu Müdiresi Hedwig Rauch, “Ensülin etkisi, iğne vurma ve pen” konusunda bir konferans verecek. Bu konferansta her zaman olduğu gibi anında Türkçe’ye tercüme edilecek, konuklar sorularını Türkçe olarak sorup Türkçe olarak yanıt alabilecek.

 

TÜRKÇE BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI PROGRAMI

Özellikle yeterli Almanca’ya sahip olmayan birinci ve ikinci nesil Türkler’e yönelik Türkçe bilgilendirme toplantıları büyük ilgi görüyor. 2015 yılı sonuna kadar yapılacak toplantılarla ilgili bilgiler:

22 Ekim 2015    Ensülin etkisi, iğne vurma ve pen

19 Kasım 2015  Kasık fıtığı ve bakım olanakları

10 Aralık 2015   Şeker hastası olarak nasıl kolayca kilo verebiliriz?

Tüm toplantılar Perşembe günleri 17.00 – 18.30 saatleri arasında ve Münih Schwabing Kliniği ana binasında birinci kattaki konferans salonunda yapılmaktadır.

Toplantılarla ilgili bilgileri 089 / 3068 2622 nolu telefondan Türkçe olarak alabilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.