TÜRKÇE VE TÜRK DİLİNİN ÖNEMİ VURGULANDI

Yaşam 29.11.2016 - 04:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1517+ kez okundu.
 

TÜRKÇE VE TÜRK DİLİNİN ÖNEMİ VURGULANDI

Vilsbiburg SODEM derneği Türkçe ve Türk dilinin önemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Vilsbiburg VHS salonunda SODEM derneği tarafından düzenlenen Türkçe ve Türk dilinin önemi ve gerekliliği hakkından yapılan bilgilendirme toplantısında Türkçe dersi öğretmeni Murat Kayhan, Türk dilinin tarihi, Türkçe ve Türk dili derslerinin önemi ve gerekliliği konusunda bir seminer verdi. Türkiye Cumhuriyeti tarafından yurtiçi ve yurtdışında sunulan eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında çok sayıda ki  katılımcıyı bilgilendirdi. SODEM derneği başkanı Esat Türk, ’’Bugün 24 kasım öğretmenler günü. Murat Kayhan ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Türkçe ve Türk dili dersleri bizler için önemli ve gerekli olduğu bilinciyle SODEM derneği adına bilgilendirme toplantısını Vilsbiburg VHS’de düzenledik. Türkçe öğretmenimiz Murat Kayhan’ın Türkçe ve Türk dili derslerinin önemi ve gerekliliği hakkında verdiği bilgiler için şahsım ve SODEM derneği adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Ayrıca Türkçe ve Türkçe dili önemi konulu bilgilendirme toplantısına katılan SODEM derneği yönetimi ve üyelerine, Landshut Türk  Okul  Aile Birliği başkanı Nezahat Ehliz’e ve çok sayıdaki katılımcıların Türkçe ve Türk dili dersleri hakkında bilgilendirildiklerini umuyor ve katıldıkları için teşekkür ediyorum.'’ diye belirtti. Tevfik ŞENDÖL/Vilsbiburg
Vilsbiburg SODEM derneği Türkçe ve Türk dilinin önemi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Vilsbiburg VHS salonunda SODEM derneği tarafından düzenlenen Türkçe ve Türk dilinin önemi ve gerekliliği hakkından yapılan bilgilendirme toplantısında Türkçe dersi öğretmeni Murat Kayhan, Türk dilinin tarihi, Türkçe ve Türk dili derslerinin önemi ve gerekliliği konusunda bir seminer verdi.

Türkiye Cumhuriyeti tarafından yurtiçi ve yurtdışında sunulan eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında çok sayıda ki  katılımcıyı bilgilendirdi.

SODEM derneği başkanı Esat Türk, ’’Bugün 24 kasım öğretmenler günü. Murat Kayhan ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Türkçe ve Türk dili dersleri bizler için önemli ve gerekli olduğu bilinciyle SODEM derneği adına bilgilendirme toplantısını Vilsbiburg VHS’de düzenledik. Türkçe öğretmenimiz Murat Kayhan’ın Türkçe ve Türk dili derslerinin önemi ve gerekliliği hakkında verdiği bilgiler için şahsım ve SODEM derneği adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ayrıca Türkçe ve Türkçe dili önemi konulu bilgilendirme toplantısına katılan SODEM derneği yönetimi ve üyelerine, Landshut Türk  Okul  Aile Birliği başkanı Nezahat Ehliz’e ve çok sayıdaki katılımcıların Türkçe ve Türk dili dersleri hakkında bilgilendirildiklerini umuyor ve katıldıkları için teşekkür ediyorum.'’ diye belirtti.

Tevfik ŞENDÖL/Vilsbiburg


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.