TÜRKGÜCÜ ATASPOR BERABERLİĞE ABONE: 1-1

Spor 17.08.2015 - 10:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2721+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR BERABERLİĞE ABONE: 1-1

Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga'nın yedinci haftasında deplasmanda karşılaştığı TSV Velden 1890 takımı ile berabere kaldı.
Maçın 15. dakikasında Victor Carr'ın ayağından attığı gol ile 1-0 öne geçen Münih Türkgücü Ataspor yine aynı oyuncunun 83. dakikasında kendi kalesine attığı gol ile maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. TSV Velen 1890 karşısında Münih Türkgücü Ataspor aşağıdaki kadro ile oyuna başladı. Maçın 70'inci dakikasında Emin Aynacı girdi Stylianos Karypidis çıktı. 78'inci dakikasında Abdullah Aynacı girdi Oğuz Kılıç çıktı ve Teknik Direktör Alper Kayabunar son kozunu maçın 84.dakikasında Sinan Neumaier'ı oyuna alarak Victor Carr'ı oyundan çıkartarak yaptı. Maçta başka gol olmayınca iki tarafta puanları paylaştı. 
Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga'nın yedinci haftasında deplasmanda karşılaştığı TSV Velden 1890 takımı ile berabere kaldı.

Maçın 15. dakikasında Victor Carr'ın ayağından attığı gol ile 1-0 öne geçen Münih Türkgücü Ataspor yine aynı oyuncunun 83. dakikasında kendi kalesine attığı gol ile maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

TSV Velen 1890 karşısında Münih Türkgücü Ataspor aşağıdaki kadro ile oyuna başladı. Maçın 70'inci dakikasında Emin Aynacı girdi Stylianos Karypidis çıktı. 78'inci dakikasında Abdullah Aynacı girdi Oğuz Kılıç çıktı ve Teknik Direktör Alper Kayabunar son kozunu maçın 84.dakikasında Sinan Neumaier'ı oyuna alarak Victor Carr'ı oyundan çıkartarak yaptı.

Maçta başka gol olmayınca iki tarafta puanları paylaştı. 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.