TÜRKGÜCÜ ATASPOR NERDEYSE ONLAR ORADA

Spor 16.11.2015 - 16:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1545+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR NERDEYSE ONLAR ORADA

Vilsbiburg Merkez Camii GenÇlik Kolları Münih Türkgücü Ataspor neredeyse soluğu orada alıyor.
Almanya'nın en köklü Türk takımlarından olan Münih Türkgücü Ataspor'u Vilsbiburg Merkez Camii gençleri yalnız bırakmıyor. Son olarak Landshut maçında takımlarının yanlarında olan gençler galibiyette büyük pay sahibi oldu. Vilsbiburg Gençlik Kolları Başkanı Enes Uçan Münihin Sesi'ne yaptığı açıklamada; "Bizler her zaman ay-yıldızımızı başarıyla dalgalandıran Türk takımımızın yanındayız. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Eching maçında da tribündeki yerimizi alacağız" dedi. munihinsesi.com / özel
Vilsbiburg Merkez Camii GenÇlik Kolları Münih Türkgücü Ataspor neredeyse soluğu orada alıyor.

Almanya'nın en köklü Türk takımlarından olan Münih Türkgücü Ataspor'u Vilsbiburg Merkez Camii gençleri yalnız bırakmıyor. Son olarak Landshut maçında takımlarının yanlarında olan gençler galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Vilsbiburg Gençlik Kolları Başkanı Enes Uçan Münihin Sesi'ne yaptığı açıklamada; "Bizler her zaman ay-yıldızımızı başarıyla dalgalandıran Türk takımımızın yanındayız. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Eching maçında da tribündeki yerimizi alacağız" dedi.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.