TÜRKGÜCÜ ATASPOR NEREYE GİDİYOR ?

Spor 26.10.2015 - 16:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1392+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR NEREYE GİDİYOR ?

Landesliga’nın 17. haftasında deplasmanda FC Ismaning’e 3-0 yenilen Münih Türkgücü Ataspor kafalarda soru işareti bıraktı.
Münih Türkgücü Ataspor’un kötü gidişi devam ediyor. Son yedi maçında altı yenilgi ve bir beraberlik ala,  rakip kaleye sadece iki gol atma başarısını gösteren Münih Türkgücü Ataspor kahretmeye devam ediyor. Münih Türkgücü Ataspor geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı FC Ismaning karşısına Nazim Kücükkaya , Erhan Kilic, Mert Gündüzalp ( 82. Min. Ibrahim Cakir ) ,Gökhan Üstün , Mevlüt Cam ,Ercan Eraydin, Volkan Cukur (80.Min.Emin Aynaci ),Ferhat Mavi , Cengiz Ötkün, Burkibar Cisse , Salif Boubacar (58. Min.Victor Carr) ilk onbiri ile sahaya çıktı. Maçın 36. dakikasında rakip takımın golü Mijo Stijepic ayağından geldi. Münih Türkgücü Ataspor’dan Burkibar Cisse maçın ilk yarısında durumu eşitlemek için yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamayınca ilk yarı 1-0 Ismaning’in üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısına ilk yarıda ki üstün oyununun güveni ile başlayan rakip, 75. Dakikada sağ taraftan kazandığı serbest vuruşu Bastian Fischer ile gole çevirdi ve farkı ikiye çıkardı. 2-0 FC Ismaging’in ikinci golünden sonra Münih Türkgücü oyuncuları oyundan iyice düştü. Maçın 84. Dakisasında Mijo Stijepic kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve maç bu skorla bitti. 3-0 Son haftalarda aldıkları sonuçların kendileri için hayal kırıklığı yarattığını belirten Teknik Direktör Alper Kayabunar, önümüzdeki hafta mutlaka puanlara ihtiyaçları olduğunu söyledi. Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga’nın 18. Haftasında  31 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te ikinci yarının ilk maçında FC Gerolfing deplasmanına gidecek.  munihinsesi.com / özel
Landesliga’nın 17. haftasında deplasmanda FC Ismaning’e 3-0 yenilen Münih Türkgücü Ataspor kafalarda soru işareti bıraktı.

Münih Türkgücü Ataspor’un kötü gidişi devam ediyor. Son yedi maçında altı yenilgi ve bir beraberlik ala,  rakip kaleye sadece iki gol atma başarısını gösteren Münih Türkgücü Ataspor kahretmeye devam ediyor.

Münih Türkgücü Ataspor geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı FC Ismaning karşısına Nazim Kücükkaya , Erhan Kilic, Mert Gündüzalp ( 82. Min. Ibrahim Cakir ) ,Gökhan Üstün , Mevlüt Cam ,Ercan Eraydin, Volkan Cukur (80.Min.Emin Aynaci ),Ferhat Mavi , Cengiz Ötkün, Burkibar Cisse , Salif Boubacar (58. Min.Victor Carr) ilk onbiri ile sahaya çıktı.

Maçın 36. dakikasında rakip takımın golü Mijo Stijepic ayağından geldi. Münih Türkgücü Ataspor’dan Burkibar Cisse maçın ilk yarısında durumu eşitlemek için yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamayınca ilk yarı 1-0 Ismaning’in üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına ilk yarıda ki üstün oyununun güveni ile başlayan rakip, 75. Dakikada sağ taraftan kazandığı serbest vuruşu Bastian Fischer ile gole çevirdi ve farkı ikiye çıkardı. 2-0

FC Ismaging’in ikinci golünden sonra Münih Türkgücü oyuncuları oyundan iyice düştü. Maçın 84. Dakisasında Mijo Stijepic kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve maç bu skorla bitti. 3-0

Son haftalarda aldıkları sonuçların kendileri için hayal kırıklığı yarattığını belirten Teknik Direktör Alper Kayabunar, önümüzdeki hafta mutlaka puanlara ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga’nın 18. Haftasında  31 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te ikinci yarının ilk maçında FC Gerolfing deplasmanına gidecek. 

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.